Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Zakynthos Grecia

Vacanta in Zakynthos Grecia

Explorând Zakynthos, veți descoperi sate pitorești de pe deal, mânăstiri tradiționale și peisaje naturale de vis. Mai mult decât atât, plajele exotice Zakynthos găzduiesc speciile de țestoase caretta-carretta pe cale de dispariție, care își ascund în fiecare an ouăle în nisipul alb și fin al plajelor Zakynthos....

Citeste mai mult

Vacanta in Zakynthos Grecia
OBIECTIVE TURISTICE

Peșteri albastre Zakynthos: Zakynthos este una dintre cele mai mari insule din marea Ionică. De fapt, este a doua cea mai vizitată insulă în afară de Corfu. Terenurile din Zakynthos sunt destul de muntoase, la fel ca și celelalte insule ioniene, există o serie de văi fertile și câmpii verzi care înfățișează peisaje superbe pe insulă. Coastele lor sunt vaste, cu o lungime de aproximativ 123 km, precum și foarte stâncoase și stâncoase la nord. Pe de altă parte, plajele sunt nisipoase în zona de sud, unde prezintă o serie de golfuri, cum ar fi golful Laganas. Frumusețea acestei zone dă un impuls deosebit industriei turismului, până în punctul de a deveni o destinație extrem de populară.Peșterile albastre au și arcade interesante create de eroziune de-a lungul a mii de ani, care permit parcurgerea acestor peșteri și înconjurat efectiv de acest mediu suprarealist. Cu toate acestea, există o modalitate de a face parte din acest peisaj minunat, în afară de a fi înconjurat de arcadele peșterii: peșterile albastre sunt în mod evident locul moale pentru cei cărora le place scufundările.


Insula Zakynthos Marathonisi: Insula din Marathonisi este amplasată peste plaja Keri, în golful Laganas. Nu este o singură insulă, dar include și alte două insule mici, numite Pontikonisia. Perimetrul său este de aproximativ o milă și se poate ajunge cu barca de pe plaja Keri și golful Laganas. Există bărci care au itinerarii frecvente către insulă. În caz contrar, puteți angaja un caique sau să participați la excursii organizate zilnic. În orice caz, vizitatorii trebuie să fie foarte atenți în timpul călătoriei lor la Marathonisi, deoarece acesta este un loc de reproducere pentru țestoasele marine Caretta Caretta, o specie de broască țestoasă pe cale de dispariție, care merg la Marathonisi pentru a se reproduce în sezonul estival. Acesta este motivul pentru care vizitatorii nu au absolut voie să exploreze insula, dar este de așteptat să rămână doar în primii 5 metri ai unei plaje mici, astfel încât să nu dăuneze reproducerii țestoaselor marine. Mai mult, o altă specie în pericol de dispariție, sigiliul Monachus Monachus merge acolo pentru a se odihni și a se reproduce.


Castelul venețian din Zakynthos, Grecia Ionică: Pe dealul Bohali deasupra orașului Zakynthos, se află Castelul Venețian. După cum au arătat săpăturile, acest castel a fost construit pe locul acropolei antice a insulei și, de asemenea, pe locul unui fost castel bizantin.Castelul de la Zakynthos a fost completat de venețieni în 1646 d.Hr. și Leul înaripat al Sfântului Marcu, simbol al imperiului venețian, se află deasupra intrării principale. În acele vremuri, castelul era sediul și reședința Proveditorului venețian, administratorul insulei și al altor oficiali. Din cauza timpului, a atacurilor de război și a cutremurelor, castelul a fost parțial deteriorat.Când Imperiul Britanic a preluat insulele Ionice în 1812, castelul a fost reconstruit și au fost construite noi clădiri, inclusiv cazărmuri, depozite de pulberi și casa Parlamentului Britanic.Multe biserici au fost găsite și în interiorul zidurilor castelului, precum Biserica Mântuitorului Bizantin (San Salvatore sau Domo) care datează din secolul al XII-lea, Biserica Sfântului Francisc din secolul al XIV-lea, biserica Santa Barbara, biserica Maicii Domnului Laurentena și biserica Sfântului Ioan Botezătorul.


Podul venețian din Argassi din Zakynthos Grecia, Ionic: Podul Argassi este construit la ieșirea unui râu și este astăzi ruinat, situat la 10 metri de malul mării, în micul port al Argassi. Aproape jumătate din pod, care făcea parte din drumul principal, acum se sprijină pe țărm, iar cealaltă jumătate este cufundată în mare. Acest lucru se datorează eroziunii severe din apa de mare și vânturi. Podul a fost construit inițial în 1885 și este format din trei arcade.


Zakynthos Askos Stone Park: Parcul de piatră Askos din insula Ionică Zakynthos este un sanctuar pentru animale sălbatice, o rezervație forestieră, o grădină zoologică naturală, un teren de cercetare agricolă și chiar un sit arheologic toate amestecate în terenul de 124 acri. Iubitorii de natură și copiii vor plăcea o vizită în partea parcului, care este deschisă vizitatorilor, în timp ce restul zonei este folosit pentru fructele și alimentația animalelor și ca pădure conservată pentru ca animalele parcului să se plimbe liber.Mândria din parcul Askos sunt animalele sale care prospera în habitatul lor natural. În parc se pot vedea șoimi mari, porumbei și păuni, în timp ce în secțiuni împărțite sunt cerbi, iepuri, ponei, vaci și cai, capre și oi, țestoase în apă și, de asemenea, veverițe și familii mici de chinchilla. Nu uitați să vedeți căprioarele Platonia care devin rare în lume, precum și nou-veniții, șobolanii din America de Nord. Păstrătorii și ghizii vă vor ajuta să hrăniți animalele în timp ce puteți chiar să încercați o mână la vacile de muls sau la colectarea măslinelor.PLAJE 

Zakynthos Shipwreck sau Navagio Bay: Plaja Navagio sau Shipwreck Cove este cea mai renumită plajă din Zakynthos situată în partea de vest a insulei Ionice, aproape de satul Anafotiria. Naufragiul este unul dintre cele mai fotografiate obiective turistice din Grecia. Este considerată una dintre cele mai bune plaje din Grecia. Inițial a fost numit Agios Georgios, dar își datorează noul nume naufragiului unei bărci care transporta țigări ilegale, în 1983. Nava a fost spălată pe uscat.Odată cu trecerea anilor, nisipul a înconjurat complet nava care arată acum în timp ce iese din ea. Vestigiile navei pot fi văzute în mijlocul plajei mari cu nisip alb, care are turcoaz și ape cristaline uimitoare. Uriașe stânci verticale de roci albe înconjoară nisipul creând o imagine unică și fermecătoare. Pentru a ajunge în acest paradis, trebuie să luați o barcă mică din portul mic din Porto Vromi. Aceste bărci de taxi pleacă în fiecare oră, iar călătoria este de aproximativ 30 de minute.


Porto Zoro Zakynthos: plaja Porto Zoro este situată la 17 kilometri de capitala Zakynthos și oferă vizitatorilor o experiență unică de înot, într-un mediu liniștit, departe de mulțimile zgomotoase din centrul insulei. Câteva taverne și câteva camere de închiriat pot fi găsite în spatele plajei. Aceasta plaja are ape cristaline frumoase si inconjuratoare verde luxuriante care impresioneaza fiecare vizitator. Este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase exemple ale frumuseții naturale a insulei. Formații de rocă impresionante ies din mare creând un cadru exotic și peisaje fermecătoare. Plaja este dominată de un hotel mare, unde se găsesc mai multe facilități turistice pe zona ierboasă.


Limnionas Zakynthos: Satul Agios Leon se află la câțiva kilometri de golf și este un sat drăguț, în mare parte nealterat de turism. De aici, șoseaua se țese până la coastă și este o călătorie plăcută cu drumul mărginit de căldură. În golf, în vârf se află un mare carcar și de aici se face o plimbare pe o potecă sculptată din stâncă. Călătorind în jos, veți avea o vedere excelentă asupra golfului, care este aproximativ în formă de u, cu o mulțime de unguri, cocuri și peșteri mici. Aici nu există niciun nisip în golful Limnionas, iar oamenii care nu fac baie încearcă să găsească un spațiu pe stânci. A fost creată o platformă și există câteva construcții de tip shack. Privind de aici fețele de stâncă sunt albe și apele un albastru frumos.


Porto Roma Zakynthos: Porto Roma este o plajă pitorească și mică, situată în zona Vasilikos, la 16 km sud-est de orașul Zakynthos. Plaja a fost numită pentru a onora faimoasa personalitate din Zakynthian, Alexandros Romas. Este dotat cu o frumusețe naturală unică de verdeață luxuriantă și pini înalți care oferă o umbră bună vizitatorilor. Întreaga zonă a rămas pură și nealterată de-a lungul anilor. Plaja se întinde pe mulți metri acoperită cu nisip și pietricele. Apele calme și cristaline fac din această zonă o necesitate pentru orice înotător experimentat sau scafandru care va aprecia cu siguranță această frumusețe. La fel ca la celelalte plaje din Vasilikos, veți găsi taverne tradiționale și mici baruri pentru a gusta din bucătăria excelentă a insulei.


Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie

Vezi mai mult

Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 139 hoteluri

Vassilikos, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Localizarela 200 metri de centrul localitatii Vassilikos la 700 m distanta de plaja Gerakas unde broscutele Caretta Caretta isi fac cuibul si Porto Roma 18 km de orasul Zakynthos 25 km distanta de aeroportConcept Mic dejunDemipensiuneFacilitati hotel . . .

Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK 5 - LAGANASDescriere HOTEL BEST WESTERN ZANTE PARK Este un hotel care isi respecta standardul Best Western fiind recunoscut in intreaga lume pentru calitatea serviciilor oferite Imbinarea facilitatilor pentru calatorii d . . .

Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Recomandat Cocktail Holidays Superb 92 Bookingcom Vila Milano este situata pe plaja cu nisip in statiunea Laganas Aceasta este cunoscuta ca fiind cea mai animata statiune recomandata tinerilor dornici de distractie insa si familiilor cu copii dat . . .

Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Localizare Bucurandu-se de o pozitie excelenta pe plaja hotelul Poseidon Beach este situat la 500 metri de centrul animatei statiuni Laganas la 4 km de aeroport si 7 km distanta de orasul Zakynthos a capitala insulei Plaja din Laganas a fost pr . . .

Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta
Chartere 2019
 | 
Grecia 2019
 | 
Last Minute

Localizare pe plaja cu nisip din statiunea Laganas auna dintre cele mai mari si mai frumoase plaje de pe insula Zakynthos 9 km lungime cu nisip alb si ape putin adanci preferata de familiile cu copii dar si de broscutele caretta-caretta Hotelul Astir . . .

Argassi, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Descriere Un hotel primitor potrivit pentru familii cu copii si cupluriLocalizare in statiunea Argassi la 100m de plaja si 50m de zona cu baruri restaurante si magazine dar intr-o zona linistitaFacilitati hotel Restaurant principal salon mic dejun sn . . .

Vassilikos, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Castigator al certificatului de excelenta oferit de prestigiosul TripAdvisor in 2015 fiind recomandad de majoritatea clientilor hotelul beneficiaza de o pozitie ideala pe malul marii incantandu-si oaspetii cu servicii si servicii de calitate su . . .

Kalamaki, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Recomandat Cocktail Holidays 2015 Travellers Choice TripAdvisor Hotelul Marelen este localizat in statiunea Kalamaki la o distanta de 200m de plaja unde testoasele Caretta-Caretta au ales sa isi depuna ouale Este recomandat atat cuplurilor cat si . . .

Kalamaki, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Localizare Resortul este amplasat pe coasta sud estica a celebrei insule Zakynthos situat langa plaja la 400 m de centrul statiunii 5 km de centrul orasului Zakynthos si la 3 km de aeroportul si portul din Zakynthos DrinksFood Hotelul dispune de . . .

Tsilivi, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Localizare Hotel Lesante considerat unul dintre cele mai bune hoteluri de 5 din Zakynthos si este situat in Tsilivi la 80 m de plaja si 5 km de orasul ZakynthosConcept DemipensiuneFacilitati hotel 2 restaurante Ambrosia si Neptune a la carte 2 barur . . .

Zante, Grecia Vezi locatia pe harta
Chartere 2019
 | 
Grecia 2019
 | 
Last Minute

Drinks Food Hotelul dispune de restaurant cu specific international si bar unde se pot servi bauturi locale alcoolice si non-alcoolice Sport si Divertisment Hotelul pune la dispozitia oaspetilor teren de minigolf teren de tenis piscina activita . . .

Argassi, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

LocalizareHotelul Diana Palace este situat in Argassi lanumai 3 km de orasul Zakynthos la 5 minute de mers pe jos de plaja Argassi Facilitati camere Hotelul dispune de 120 de camere si sunt dotate cu AerConditionat controlat individual gratuit in pe . . .

Laganas, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Descriere ASTIR PALACEBine ati venit la ASTIR PALACE Zakynthos despre care a scris Homer si pe care a numit-o Yliessa adica din lemn cunoscuta pe plan international cu numele de Zante sau Floarea Estului dupa cum il numeau Venetienii este o insula bo . . .

Tsilivi, Grecia Vezi locatia pe harta
Grecia 2019
 | 
Chartere 2019
 | 
Last Minute

Localizare Situat in statiunea Tsilivi la doar 300 m de plaja cu nisip modernul complex Aqua Bay impresioneaza prin minimalismul elegant si atentia la detalii Vastele gradine piscinele exterioare si aqua park-ul cat si cladirile anexe redau a . . .

Tsilivi, Grecia
Grecia 2019
 | 
Last Minute

Web page wwwmamfredasresortgr Sport si Divertisment Piscinele private si gradinile impunatoare asigura o vacanta dinamica si plina de divertisment Localizare Resortul Mamfredas Villas se afla in zona Tsilivi in partea de nord est a insulei Za . . .