Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Perissa


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Porto Perissa se află în Perissa, la doar 50 de metri de celebra plajă cu nisip negru, şi oferă camere cu aer condiţionat. Are o piscină, o cadă cu hidromasaj şi o piscină pentru copii.

Camerele Hotelului Porto Perissa sunt decorate tradiţional. Acestea includ TV cu ecran plat, uscător de păr şi cutie de valori şi toate au balcon sau terasă cu vedere la piscină. Unele unităţi de cazare sunt situate la demisol.

Vă puteţi începe ziua cu bufetul de mic dejun servit în zona de luat masa. Mai târziu, oaspeţii puteţi savura o băutură răcoritoare la cocktail-barul hotelului.

De asemenea,mai există un lounge cu TV, precum şi o bibliotecă. La piscină sunt disponibile umbrele şi şezlonguri gratuite. Este disponibil şi acces gratuit la internet WiFi.

În satul Perissa puteţi găsi numeroase restaurante, baruri şi magazine. La mică distanţă de mers pe jos există o staţie de autobuz şi un supermarket. Oraşul Fira, capitala insulei, se află la aproximativ 15 minute de mers cu maşina de Hotelul Perissa. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Acesta este locul preferat de turiștii din Perissa, conform comentariilor independente.




Web: www.portoperissa.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Visa Card
Mastercard

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.