Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Narkissos


Descriere

Tip masa: Fara masa, Mic dejun, Demipensiune
Descriere: Hotelul Narkissos este localizat pe insula Santorini, in frumosul sat de la malul marii, Kamari, cu o plaja lunga neagra. Accesul la plaja, viata de noapte, discoteci si puburi este facil.
Localizare: la 150 de metri de plaja satului Kamari, la 10 km de Fira - capitala insulei Santorini, aeroportul se află la 4 km, iar portul din Santorini este la 9 km.
Dotari camera: aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon cu vedere la Marea Egee sau la grădină. Sunt dotate cu TV prin satelit şi frigider. Fiecare unitate are baie privată cu duş şi uscător de păr.
Facilitati hotel: wireless, parcare privata, fax/copiator. Barul hotelului serveşte băuturi şi cafea până seara târziu. Oaspeţii se pot destinde sub pergola de pe terasă sau pot urmări emisiuni TV în lounge. Există o piscină comună la 30 de metri de hotel. Chiar lângă proprietate puteţi găsi un supermarket şi o brutărie. Autobuzul local opreşte la numai 30 de metri de proprietate. Hotelul Narkissos se află la mai puţin de 3 minute de mers pe jos de baruri pe plajă, restaurante şi magazine.
Plaja: la 150 de metri, de pietricele. Sezlonguri si umbrele cu plata.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Views
Heating
Free WiFi connection
WC
Refrigerator
TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
Free parking
Buffet breakfast
Photocopier
Internet access
Air-conditioning
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.