Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katikies Garden Santorini


Descriere

Situat în Fira, la 2,8 km de plaja Exo Gialos, Katikies Garden Hotel - The Leading Hotels Of The World oferă cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, un bar și o grădină. Acest hotel de 5 stele are o terasă și oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție o recepție deschisă nonstop, room-service și servicii de schimb valutar. Toate camerele hotelului includ zonă de relaxare. Toate camerele de la Katikies Garden Hotel - The Leading Hotels of The World includ un birou, un TV cu ecran plat și o baie privată. Acest hotel oferă un mic dejun tip bufet sau à la carte în fiecare dimineață. Printre punctele de atracție de lângă Katikies Garden Hotel - The Leading Hotels of The World se numără Muzeul de Arheologie din Fira, Catedrala Metropolitană Ortodoxă și Muzeul de Preistorie Thera. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internaţional Santorini, la 6 km de hotel. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Dry cleaning/laundry service
Designated smoking areas
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Coffee shop or café
Spa services on site
Free WiFi
Laundry Facilities
Beach towels
Tours/ticket assistance
Concierge services
Express check-out
Free self parking
Free breakfast
Full-service spa
Free newspapers in lobby
Outdoor seasonal pool
Free valet parking
Wheelchair accessible – no

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.