Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Frumusetea nemarginita a insulei Santorini, apa cristalina plaja din Kamari si ospitalitatea oferita de Hotel Glaros, va vor face o vacanta de neuitat.
Glaros este un hotel de 3 stele situat in Kamari intr-o zona linistita si privilegiata langa plaja, staia de autobuz si magazine.

Distante:- 150 m de plaja cu pietris si nisip negru - 100 m de statia de autobuz - 8 km de Fira (capitala insulei Santorini)

Kamari este faimoasa datorita plajei faimoase acoperita cu nisip negru si pietricele.Este una din cele mai bine organizate plaje ale insulei, premiata cu Blue Flag.Sezlongurile si umbrelutele sunt disponibile contra unei taxe.Statiunea Kamari a fost construita dupa cutremur in anul 1956, dupa ce majoritatea caselor din Mesa Gonia (orasul vechi) au fost distruse.La intrarea in statiune se afla biserica'Panagia Mirtidiotissa' careia i se dedica sarbatoarea din 24 septembrie.Cea mai mare sarbatoare de aici este in data de 15 august cand se sarbatoreste 'Sf.Maria'

Facilitati si servicii hotel: Piscina cu Jacuzzi,Receptie,Lobby cu TV prin satelit,Internet wireless gratuit, Sala de mic dejun cu terasa,Restaurant / Bar,mic dejun tip buffet,tartamente spa Room service, prosoape pentru plaja,masaj la cerere, fax,Parcare gratuita langa hotel, patut si scaun copii.

Dotari camere: Camerele confortabile si spatioase sunt construite in stil traditional cicladic, cu mobilier alb si design albastru, ce ofera facilitati moderne. balcon privat,baie proprie,uscator de par,Aer conditionat individual,Mini frigider, TV LCD prin satelit,Internet wireless gratuit,Linie telefonica directa,Radio, Seif

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Breakfast room
Hairdryer
Direct line telephone
Safe
Radio
Beach hotel
Year of construction
Satellite/cable TV
Beach
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Restaurant
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.