Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cliff Side


Descriere

Descriere HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul este construit in stil traditional grecesc si dispune de 24 de unitati de cazare (duble/triple si suite). Nu il recomandam persoanelor mai in varsta sau cu probleme de sanatate, deoarece sunt multe scari de urcat si coborat.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul se afla situat la 500 de metri de orasul Fira, la 7 km de plaja Monolithos, 12 km de plaja cu nisip negru Kamari si 14 km de Perissa.

Dotari camere:
Hotel Cliffside Suites are camerele dotate cu instalatie de aer conditionat, balcon, accest internet, radio/ CD player, uscator de par, mobila traditionala, minibar, baie cu dus, TV satelit.

Facilitati HOTEL CLIFFSIDE SUITES:
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: salon servire mic dejun, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, salon vizionare TV, seif.

Clasificare oficiala: 4*

Web: www.cliffside.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bungalows
Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Hairdryer
Direct line telephone
Laundry service
Bathtub
Safe
Year of construction
Satellite/cable TV
Bus station
24 hour reception service
Room service
Balcony
Individual air-conditioning
Fridge
Apartment complex

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.