Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Caldera's Dolphin


Descriere

Hotelul este localizat in Megalochori, la 6 km de capitala Fira si 3km de renumita plaja rosie. Prin pozitia excelenta si serviciile oferite hotelul promite o vacanta de neuitat tuturor turistilor. Facilitati camera Toate camerele au decor modern si sunt dotate cu TV, uscator de par, aer conditionat, articole de toaleta, telefon, seif, baie cu dus sau cada, papuci, facilitate pentru preparare ceai/cafea. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor terasa cu vedere catre Caldera, cu piscina incalzita si sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, bar la piscina, restaurant interior la piscina, parcare privata gratuita, receptie 24 ore, Wi-Fi gratuit in camere si toate zonele publice, serviciu de transfer gratuit la plaja Perivolos si orasul Fira, sezlonguri gratuite si umbrele la plaja Perivolos pentru oaspetii hotelului, servicii zilnice de menaj. Localizare Caldera's Dolphin Suites este situat in satul Megalochori, in Santorini, la o distanta de 6 km de capitala Fira, la 7 Km de aeroport, la distanta de 3 Km de celebra Plaja Rosie si la 4 Km de Plaja Perivolos.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wheelchair accessible
Wireless internet
Bicycle store room
Continental breakfast
Coffee machine/teapot
Café
Small kitchen
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Bathroom with disabled access
Resort
Parking
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Laundry service
Safe
Individual heating
Year of construction
Mastercard
Solarium Terrace
American Express
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
Room service
Internet access
Rent a bike
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.