Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CABANA 112 CLIFF SUITES


Descriere

Cabana 112 Cliff Suites este un exemplu unic de stil neoclasic și unul dintre cele mai vechi conace din Santorini, situat în partea cea mai frumoasă și pitorească a caldeirei. Această reședință reconstruită își primește oaspeții în suite moderne de lux, care păstrează însă tavanele și arcadele cu cupole înalte originale și ferestrele de unde puteți admira Marea Egee și faimosul apus de soare. Cele 6 suite, bine mobilate individual, au o baie spațioasă cu cadă spa și un balcon privat cu vedere panoramică superbă la mare și la caldeiră. Oaspeții au la dispoziție mini-frigider, TV prin satelit, acces gratuit la internet WiFi, serviciu de menaj zilnic și room service.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.