Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Black Rose Suites

   Perissa 847,03, Santoriniperivoloes, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Black Rose se află la doar 30 de metri de plaja Perivolos şi oferă suite moderne în stil cicladic, majoritatea cu piscină privată. Piscina comună este înconjurată de o terasă din lemn cu șezlonguri și umbrele. Facilitățile includ cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj și snack bar.

În camere: Fiecare suită zugrăvită în alb are patio privat cu vedere la piscină, la grădină sau la Marea Egee. Suitele includ paturi încastrate, şemineu, TV cu ecran plat și DVD player, minibar și aer condiţionat. Baia cu finisaje din mozaic include produse naturale Korres, papuci și halate. De asemenea, unele suite au cadă spa.

Mâncare și băutură: Oaspeţii de la Black Rose Suites pot începe ziua cu un mic dejun grecesc tradiţional, oferit în cameră sau la snack barul de lângă piscină. Există baruri şi taverne pe malul mării, la câţiva paşi de proprietate.

Locația: Black Rose Suites se află la 10 km de Aeroportul Internațional Santorini și la 5 km de portul Athinios. Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. Există parcare privată gratuită.


Web site: blackrosesuites.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.