Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul Akis este situat în centrul satului Kamari, la doar 40 de metri de plajă şi de diverse cafenele şi restaurante. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Hotelul Akis oferă o varietate de camere şi apartamente. Toate unităţile luminoase au aer condiţionat, baie privată, telefon, frigider şi TV.

Hotelul are un cocktail bar cu terasă, care se deschide dimineaţa devreme pentru a servi micul dejun, cafea şi băuturi.

Se poate aranja închirierea de autoturisme şi biciclete. Centrul oraşului Fira poate fi accesat uşor cu autobuzul în 15 minute, staţia fiind chiar în faţa hotelului. Aeroportul insulei Santorini poate fi accesat facil, în 7 minute cu taxiul sau autobuzul.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Designated smoking areas
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Terrace
Multilingual staff
Coffee shop or café
Free WiFi
Tours/ticket assistance
Television in common areas
Safe-deposit box at front desk
Free parking nearby
Street parking
Distance from property (meters) - 200
Wheelchair accessible – no

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.