Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Acqua Vatos


Descriere

Situat în centrul satului Kamari, Acqua Vatos Hotel este un mic complex tradiţional, format din camere şi suite decorate în mod unic.

Camerele de la Hotelul Acqua Vatos au un balcon sau o terasă şi sunt echipate cu un TV prin satelit, un minibar şi aer condiţionat.

Oaspeţii se pot relaxa la piscina mare de la Hotelul Acqua Vatos sau pot face o plimbare prin podgoria proprie a hotelului. Micul dejun continental este servit în curtea din faţă sau în intimitatea balconului fiecărei camere.

Acqua Vatos Hotel se află la numai 50 de metri distanţă de faimoasa plajă din Kamari şi în apropiere de magazinele, restaurantele şi tavernele din sat. O staţie de autobuz se află imediat la ieşirea din hotel.


WEB: www.acquavatos.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Mini-fridge
TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sandy beach
Pebble beach
Hairdryer
Direct line telephone
Radio
Beach hotel
Beach
Town centre
Bar
Safe
Total number of rooms
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.