Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBISCUS VILLAGE


Descriere

Faceți o baie cum ajungeți - această proprietate se află la doar 15 minute de mers pe jos de o plajă cu nisip auriu (Megali Ammos Beach).

Situate în Petinaros, unitățile de cazare de la Ibiscus Villas sunt construite în stil cicladic tradițional și oferă WiFi gratuit. Serviciile de transfer gratuit de la și la port și aeroport sunt disponibile la cerere.

Deschizându-se spre un patio sau un balcon, toate studiourile și apartamentele de la Ibiscus sunt luminoase și dotate cu ventilator. De semenea, sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și chicinetă cu masă. Unele unități au și un șemineu.

La 300 de metri se află un restaurant și un supermarket pentru cumpărături esențiale.

O stație de autobuz care oferă conexiuni spre diferite zone din Mykonos este la 300 de metri. Orașul pitoresc al insulei se găsește la 1,3 km. Aeroportul Național din Mykonos este situat la 1 km, iar portul se află la 4 km. Parcarea privată este gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.