Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sofia ApartHotel


Descriere

Situat într-o clădire minunată, în apropiere de plaja Nikiana, hotelul de familie Sofia se află la numai o scurtă călătorie cu mașina de orașul Lefkada. Camerele sale luminoase au balcoane care oferă vedere la mare, munte sau grădină.

Camerele spaţioase şi mobilate confortabil oferă chicinetă cu frigider şi ustensile de bucătărie. Fiecare are TV LCD cu canale locale şi prin satelit, aer condiţionat, uscător de păr şi seif.

În fiecare zi este servit un mic dejun de casă proaspăt preparat, care poate fi savurat în curtea mobilată, lângă grădina cu flori.

Printre facilităţile oferite la proprietate se numără cameră de relaxare cu TV, bar şi zonă de parcare privată. Aveți acces gratuit la 2 laptop-uri, disponibile la recepţie. Accesul gratuit la WiFi este disponibil în întregul hotel.

Personalul amabil vă stă la dispoziţie pentru a furniza informaţii turistice valoroase legate de insulă şi pentru a oferi recomandări pentru cină, închirieri auto, servicii de fax şi orice altceva vă este necesar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere de familie
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.