Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OGERIM


Descriere

HOTEL: Acest hotel renovat în 2010, are 23 de camere, un restaurant, internet (contra cost), aer condiționat, un hol cu ​​o recepție, check-out expres, un serviciu de seif, un serviciu de schimb valutar, un mic dejun cameră, room service și un serviciu de spălătorie (contra cost).

SITUAȚIA: Unitatea este la 1 kilometru distanță de centrul orașului, unde puteți găsi magazine, restaurante, viața de noapte și stația de autobuz. La o distanță de 1 kilometru, puteți găsi o plajă, la 4 minute distanță, există o stație de transport în comun, Ephesus, la 20 de minute de mers, oaspeții pot găsi Aydin la 45 de minute de unitatea de oaspeți.

CAMERĂ: Camerele au un sistem de aer condiționat (contra cost), un seif (disponibil contra cost), balcon sau terasă, baie cu duș, uscător de păr, telefon direct și internet.

Facilități: Oaspeții beneficiază de o piscină care are o zonă pentru copii, un bar în aer liber, șezlonguri și o sală de gimnastică. Clienții se pot bucura de activități precum ping-pong, în zona înconjurătoare, puteți găsi o plajă.

Mese: În ceea ce privește oferta de mâncare și băuturi, unitatea oferă un mic dejun tip bufet și prânz și cină à la carte sau set-menu.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
Bar
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.