Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Kusadasi Turcia

Vacanta in Kusadasi Turcia

Kusadasi este unul dintre cele mai populare porturi ale vaselor de croazieră din Marea Mediterană, iar acest oraș-port este despre soare, mare și vacanțe distractive. Cunoscut pentru cumpărăturile sale de afaceri și scena de divertisment plină de viață, a devenit, în ultimele decenii, o destinație preferată pentru vizitatorii din Europa în vacanțele de pachet. Evoluțiile hotelului sunt împrăștiate de-a lungul coastei din oraș, iar plajele sunt pline vara....

Citeste mai mult

Vacanta in Kusadasi Turcia


OBIECTIVE TURISTICE

Insula Porumbeilor (Güvercin Ada)
Chiar în largul portului Kusadasi, o potecă lungă de 350 de metri duce spre insula fermecătoare a porumbeilor, unde rămân rămășițele unei cetăți bizantine din secolul al XIII-lea (care a devenit ulterior un bârlog de pirați). Zidurile metalei, care se înfășoară parțial în jurul insulei, sunt o adăugare ulterioară datând la începutul secolului al XIX-lea. Pigeon Island este un loc preferat pentru o plimbare pe litoral și există și o cafenea minunată aici. Acesta este locul pentru a veni pentru o promenadă de seară devreme și pentru a admira apusul soarelui.


Priene
Amplasați de vizionarele montane, ruinele orașului elenistic Priene, la aproximativ 40 de kilometri sud de Kusadasi, sunt fotogenice. Acest port străvechi a avut înălțimea sa între 300 î.Hr. și 45 î.Hr., când porturile sale s-au agitat cu comerț. Înălțarea râului Meander a provocat dispariția orașului, iar până în secolul II d.Hr., Priene a fost abandonată. Atracția stelară aici este Templul Atenei, cu designul său clasic ionic, în timp ce teatrul de 6.500 de locuri este excepțional de bine conservat. Priene face o excursie excelentă de o zi, în special atunci când este combinată cu Miletus.


Milet
Ca și Priene, Miletus este un alt mare port din perioada elenistică, deși portul său nu s-a răsucit, ocupația de aici a continuat chiar până în epoca Seljuk din secolul al XIV-lea. Aceasta înseamnă că ruinele sunt aici mai mult dintr-un mix al diferitelor perioade de timp. Nu trebuie ratat este vastul teatru, cu 15.000 de locuri și vederi excelente de la nivelurile de vârf. Datează din epoca greacă, dar a fost complet reconstruit de romani.
Chiar deasupra teatrului sunt câteva ziduri ale cetății bizantine, iar tocmai la est se află rămășițele Templului lui Apollo. Băile surprinzător de bine păstrate ale Faustinei se găsesc la sud, pe lângă o Caravanserai Seljuk și mai multe ruine antice greco-romane. Există, de asemenea, un muzeu foarte bun dedicat atât istoriei Miletului cât și Priene. Miletus se află la aproximativ 62 de kilometri sud de Kusadasi.


Didyma
Acest centru religios elenistic, situat la aproximativ 77 de kilometri sud de Kusadasi, a fost acasă la fabulul Oracol al lui Didyma și al doilea cel mai mare templu din lumea antică. Templul lui Apollo se mândrește încă cu coloanele sale falnice (numite odată 122) și este unul dintre cele mai bine păstrate exemple de temple grecești din Turcia. Oracolul lui Didyma a fost considerat de o importanță ridicată în lumea antică clasică, fiind doar al doilea ca autoritate pentru Oracolul din Delfi. Abia sub stăpânirea lui Constantin cel Mare și a convertirii sale la creștinism, influența lui Oracol a scăzut.


Peninsula Dilek
Plină de peisaje montane superbe și priveliști accidentate ale coastei, Peninsula Dilek este o zonă a parcului național care face o excursie excelentă și ușoară de la Kusadasi, la 26 de kilometri. Există multe plaje pentru înot și plajă - plaja Aydinlik și plaja Karasu Köyü sunt alegerile grupului. Peștera Zeusului (Zeus Magarasi) este o atracție turistică populară în cadrul rezervației și așteaptă oportunități excelente de drumeție pe rețeaua de trasee forestiere a parcului. Aceasta este topul lucrurilor de făcut pentru turiștii iubitori de natură care doresc să se îndepărteze de oraș.PLAJE

Plaja de diamant - Plaja de aur
Plaja Diamant / Plaja de Aur - Numită în principal Plaja de Aur, această parte se află în fața vechii stațiuni de vacanță Nazilli Sitesi și Aydin Tur Sitesi. Această parte a plajei este, de asemenea, numită „Siteler” însemnând „site-urile”, deoarece aici s-au găsit cele mai multe case de vacanță. Pe drumul principal spre plajă vei trece Bazilul Nazilli, un loc minunat pentru cumpărături distractive. Mai departe sunt multe restaurante mici care fac Gozleme turcești și alte gustări turcești. Pe plajă se găsesc și câteva mici cafenele.


Plaja Doamnelor
Plaja Doamnelor - cunoscută în turcă sub numele de Kadinlar Denizi, este una dintre cele mai populare și mai aglomerate plaje din Kusadasi.
Numele derivat din momentul în care plaja a fost segregată doar pentru scăldatele de sex feminin. În zilele noastre, Ladies Beach este deschisă tuturor și cu o promenadă acoperită de palmieri, plină de magazine, baruri, cafenele, restaurante și numeroase hoteluri, este ca o stațiune în sine. Ladies Beach este una dintre cele mai populare plaje din zonă, nu numai datorită poziției sale excelente aproape de centrul orașului Kusadasi, dar și datorită apelor curate, puțin adânci, a 1 km de plajă cu nisip și a facilităților disponibile, precum sporturile nautice, schimbarea camere, umbrele, șezlonguri și toalete. Asistențele de salvare sunt de asemenea între orele 08.00 - 19.00.
Nu trebuie ratate apusurile de seară de la Ladies Beach. Înghiți un pahar de vin sau un Efes rece în gheață într-una dintre numeroasele cafenele, în timp ce privește respirația luând apusul în spatele insulei grecești Samos, este o amintire pe care toată lumea o va comora și o va duce acasă cu ei.
Indiferent dacă îți plac zilele leneșe înotul și băile de soare, răsfoind magazinele de suveniruri, relaxarea într-una dintre numeroasele cafenele de pe plajă sau o zi plină de acțiuni de sporturi nautice - Ladies Beach are totul.
Microbuzele "Ladies Beach" (dolmus) vă vor duce direct din centrul orașului Kusadasi până la plaja Ladies la fiecare câteva minute. Durează 15 minute de mers pe jos de Kusadasi.


Plaja dragostei
Plaja Dragostei - este ultima parte a plajei de dinainte de Guzelcamli, care are un nume ofical. Există un magazin lângă plajă și o mică cafenea care servește, de asemenea, micul dejun turcesc. La începutul plajei Love este o mică portuară cu bărci de mare viteză și bărci de pescuit andocate, iar lângă ea se află o cafenea deschisă tot anul oferind gustări și băuturi, precum și servicii de grătar pentru zona de picnic de alături. Pentru a ajunge la plaja Love, puteți lua microbuzul Davutlar, cerând „Sevgi Plaji”, care înseamnă „plaja dragostei” în limba turcă.
ISTORIE

Așezările timpurii din Kusadasi sunt de către elegi și carieni care s-au mutat din Anatolia centrală în jurul anului 3000 î. Au fost întemeietorii unei colonii pe fustele Muntelui Pilav din Kusadasi și au întemeiat orașele Ania și Melia. Clima blândă le-a permis locuitorilor să crească produse esențiale, cum ar fi măsline, struguri și smochine pentru extragerea uleiului sau pentru a face vin și dulciuri pe pământurile fertile din oraș.În secolul al X-lea î.Hr. „12 orașe ioniene” Samos, Khios, Miletos, Priene, Efes, Teos, Erythrai, Priena, Klazonemi, Lebedos, Phokaia, Colophon, Smyrna, au fost înființate și reputați pentru cele mai dezvoltate orașe din acea epocă. Asthe loc de întâlnire anual al Ligii Ionice, Panionian, a fost fondat în jurul lui Kusadasi; orașele Phygale, Marathesion și Neopolis au fost stabilite în limitele orașului. În această perioadă, porturile Phygale și Neopolis nu au fost ocupate și necesare, întrucât erau aproape de celebrele centre comerciale și porturi, Miletos și Efes.
Orașul a fost invadat de persani în jurul anului 546 BC. În 200BC Kusadasi și împrejurimile sale au fost dominate de Imperiul Roman și, odată cu împărțirea Imperiului Roman, a devenit un stat bizantin. Deoarece schimbările climatice au provocat cutremure grave și au schimbat traseul râului Caystros, Efes a fost distrus în cea mai mare parte și și-a pierdut importanța și prosperitatea anterioară. Rezultatul i-a obligat pe bizantini să caute un port nou și un drum nou care să fie potrivit pentru tranzacționare. Zona din jurul Neopolisului a fost găsită comodă de către comercianții greci, evrei și armeni ca port în locul portului Efes. „Scala Nova” a fost numele acestui nou port care a adăugat un nou centru comercial pentru orașele istorice anterioare, cum ar fi Ania, Melia, Phygale și Neopolis, care au creat bazele timpurii ale Kusadasi de astăzi. Până la venirea secolului al XV-lea, „Scala Nova” se afla sub dominația marinarilor și comercianților venețieni și genovezi care au stabilit aici consulatele. Poziția avantajoasă a lui Kusadasi, întrucât se află la capătul drumurilor comerciale importante, cum ar fi Drumul Mătăsii - deținut de Efes, a influențat pozitiv dezvoltarea orașului în tranzacționare.
Kusadasi a început să fie stăpânit de Imperiul Otoman după invazia sultanului Mehmet Celebi în anul 1413. În timpul domniei otomanilor, Kusadasi a fost introdus în structuri glorioase, oferind un aspect nou fostului său spectaculos. Okuz Mehmet Pasa Caravanserai este principalul arhitecturii otomane din oraș, a fost construit de omul cu același nume, care a fost vizirul în timpul domnilor sultanului Ahmet1 și Osman2. Porțile cetății, zidurile și numeroase moschei din centrul orașului Kusadasi, precum și cetatea castelului din Insula Porumbeilor au fost construite în perioada otomană, reflectând stilul arhitectural al epocii. „Kusadasi” care înseamnă „insula păsărilor” și-a luat numele de pe Insula Porumbeilor.
După primul război mondial, Kusadasi a fost invadată de greci (1919). Satul pescăresc a câștigat o lungă luptă în 1922 și a devenit parte a Republicii Turce. Izmir a fost capitala Kusadasi până în 1954. Apoi, capitala a fost schimbată în Aydin și orașul Kusadasi a arătat o bună dezvoltare, în special în turism.
Astăzi, Kusadasi este unul dintre cele mai sofisticate centre de vacanță din Turcia; un loc perfect pentru vacanță cu plajele sale nisipoase și apa sticloasă. Contrastul vieții pline de vacanță cu liniștea ruinelor antice creează atmosfera specială a orașului.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Facilitati

Vezi mai mult

Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 108 hoteluri

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Sunis Efes Royal Palace SpaConcept Hight Class All InclusiveDeschidere iunie 2015Localizare Resortul Sunis Efes Royal se afla situate in zona Ozdere la 35 km de KusadasiFacilitati hotel complexul pune la dispozitia turistilor o plaja privata de nis . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

LOCALIZARElanga plaja la 65 de km de aeroportul Izmir 175 km de aeroportul din Bodrum si 5 km de centrul orasuluiDATA DESCHIDERE 1989ULTIMA RENOVARE 2010 SUPRAFATA 22 500 mp CAPACITATE 335 de camere distribuite pe 8 etaje astfel270 de camere standar . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Localizare Este situat in centrul orasului Kusadasi la 16 km de EfesDotari camere 90 camere standard decorate elegant Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus uscator de par aer conditionat televizor telefon direct balconFacilitati hotel Restauran . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Este un hotel recomandat familiilor situat intr-un golf cu peisaje frumoase cu plaja de nisip Construit in 1961 pe o suprafata de 45000mp a fost renovat in 2012 Este alcatuit din 2 corpuri de 5 si 6 etajeLocalizare Este situat la 66 km de aeroportul . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Hotelul este situat la 250 de metri de plaja in centrul statiunii Kusadasi si la 70 km de aeroportul din IzmirDotari camere Aer conditionat minibar tv satelit LCD internet Wi-Fi baie uscator de par balcon Localizare Hotelul este situat la 250 de . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Descriere HotelHotel situat la 40 km de aeroportul Izmir la 45 km de centrul orasului Kusadasi la 3 km de localitatea Gumuldur pe malul marii Pana la orasul antic Efes sunt 40 km Hotelul a fost construit in anul 2000 suprafata totala 12 000 m2 ultima . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

DescriereHotelul Club Cactus Paradise 4 se afla pe plaja din Gumuldur la 3 km de centrul statiunii la 40 km de orasul Selcuk si la 45 km de Aeroportul Adnan Menderes Hotelul detine 210 camere o plaja cu steag albastru si un parc acvatic Restaurantu . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Website httpwwwrichmondintcomtrSpa Wellness Centrul spa dispune de baie de aburi jacuzzi masaj tratamente faciale si corporale sala de fitness Drinks Food Restaurantul principal Efes care este deschis intre orele 07-01 restaurantul specializ . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Le Bleu Hotel ResortLe Bleu Hotel Resort se afla situat pe malul Marii Ege la numai 3 km distanta de centrul orasului Kusadasi oferind acces facil la viata de noapte a statiuniiLocalizare Hotelul se afla situate in partea sudica a statiunii Kusad . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

LocalizareHotelul se alfa direct pe plaja de nisip Statiunea plina de viata Kusadasi se afla aproximativ 7 kmDotari camereCamerele sunt dotate cu cu baie sau dus WC uscator de par telefon direct TV prin satelit cu canal de muzica minibar aer conditi . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Localizare se afla situate la 6 km de centrul orasului Kusadasi chiar pe malul mariiDotari camere uscator de par aer conditionat televizor telefon minibar seif pardoseala mocheta Main building pardoseala - gresie bungalow balcon curatenie în camera . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Site webwwwbatihanbeachresortcom Spa wellness Hotelul le pune turistilor la dispozitie pentru relaxare baie turceasca sauna masaj Drinks food Masa turistilor este servita la cele 3 restaurante la cel principalde tip bufet Samdan Restaurant s . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Localizare Situat pe plaja la 15 km distanta fata de orasul OzdereDotari camereAer conditionat tv minibar telefon baie cu cadadus uscator de parDotari hotelRestaurant bar piscina interioara si exterioara loc de joaca pentru copii internet centru spa . . .

Didim, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

LocalizareHotel Aurum Spa Beach Resort este situat la doar 250 de metri de zona de plaja privata ofera piscina in aer liber baie turceasca sauna si centru de fitness Receptia cu program nonstop si accesul gratuit la Wi-Fi sunt disponibile la acest h . . .

Kusadasi, Turcia Vezi locatia pe harta
Turcia 2019
 | 
Last Minute
 | 
Revelion 2020
 | 
Chartere 2010

Facilitati hotel Hotelul Asena 3 dispune de urmatoarele facilitati receptie lobby bar restaurant in interior bar la piscina snack bar salon TV Facilitati camere Majoritatea camerelor Hotelului Asena 3 au vedere la mare oferind cele mai frumoase . . .