Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KORUMAR EPHESUS BEACH AND SPA RESORT HOTEL

de la
2509  1555 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

AN DESCHIDERE: 2018
SUPRAFATA: 109 000 m2.
LOCALIZARE: pe plaja,la 10 km de localitatea Selcuk, 12 km de Kusadasi, la 70 km de Izmir, 8 km de orasul antic Efes, 85 km de Didim.
PLAJA: nisipoasa, lunga de 230 metri, decorata Blue Flag.
CAPACITATE: 325 de camera din care 54 sunt swim up, 3 etaje.
FACILITATI HOTEL: restaurant principal cu terasa, 3 restaurante a la carte dechise pentru cina ( international, pescaresc, turcesc), snack bar, patiserie, lobby bar 24 de ore, piscina exterioara, 9 topogane, piscina interioara, terasa, centru spa cu baie turceasca, sauna, fantana de gheata, salon de infrumusetare, fitness, spalatorie, Sali de conferinta echipate complet, 10 lifturi, coafor, magazine, supermarket, exchange, gradina, disco, cabinet medical, room service 24 de ore, mese de tenis, programe de animatie in timpul zilei si seara, sezlonguri si umbrele la piscine si la plaja, vitamin bar.
PENTRU COPII: loc de joaca, programe de animatie, camera de jocuri, mini club, scaune special in restaurant, baby cot, piscina interioara si exterioara.
FACILITATI CAMERE: Camerele standard si swim up au in jur de 34 m2 1 pat dublu sau 2 paturi twin, iar cele family 44 m2 consta in 1 dormitor + living separate prin usa, 1 pat dublu si 2 canapele, 2 bai, camerele junior suite au in jur de 44 m2 si consta in dormitor si zona de living separate prin usa glisanta, canapea. Toate camerele sunt dotate cu: baie cu dus si uscator de par, majoritatea au parchet pe jos, seif, set pentru ceai si cafea, mini bar, telefon, TV prin satelit inclusiv canale cu muzica, aer conditionat individual, conexiune la internet wireless,


ACTIVITATI: tenis, volei, baschet, fotbal, sporturi acvatice, darts, tir cu arcul, billiard, boccia, aquapark.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Aer conditionat
Baby sitter
Baie cu aburi
Bar
Baschet
Biblioteca
Biliard
Bowling
Bufet pentru copii
Canoe
Centru de infrumusetare
Centru Spa
club pentru copii
Coafor/frizerie
Darts
Doctor 24h
Echipament sportiv
Facilitati pentru persoanele cu handicap
Fitness
Fotbal
Gradina
Internet WiFI
Internet Wireless
Lobby bar
Loc de joaca
Magazine
masa de ping pong
Massage
Mini golf
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja privata
Receptie 24/24
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala fitness
Sauna
Scufundari
Servicii spalatorie si curatatorie
snack bar
Sporturi nautice
Telefon / Fax
Teren de tenis
teren de volei
Tir
Tobogane
Tratamente SPA
TV prin satelit
Volei pe plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.