Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELIADA HOTEL

de la
1069  506 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 200 de metri de strada cu baruri din Kusadasi, la 600 de metri de Marele Bazar din Kusadasi si la mai putin de 1 km de Castelul Kusadasi. Situat in inima orasului Kusadasi, cu un amestec unic de lux contemporan si mostenire istorica, camere de lux, facilitati superbe, ospitalitate autentica si servicii dedicate pentru o experienta ridicata in inima orasului Kusadasi.
Facilitati hotel: Hotelul are un restaurant, bar, lounge comun si piscina sezoniera in aer liber. Hotelul are o gradina si este situat in apropiere de mai multe atractii importante. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispozitie receptie cu program nonstop, room-service si serviciu de schimb valutar.
Facilitati camere: Hotelul are 23 de camere, cu WiFi gratuit, dulap, dus, uscator de par, bai private cu prosoape de baie si fierbator electric.
Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Pagina web: www.hoteleliada.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.