Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLU MARE BEACH

de la
1098  474 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Blu Mare Beach Hotel Kusadasi, construit in 2006, este situat in districtul Guzelcaml. Hotelul Blu Mare Beach atrage atentia cu locatia sa. Plaja privata a proprietatii este formata din nisip si pietris.
Situat pe o suprafata de 3000 m2, Blu Mare Beach Hotel serveste oaspetilor nostri cu conceptul de all inclusive. Mesele pot fi savurate la restaurantul interior al hotelului. Veti putea sa va racoriti distrandu-va in piscina in aer liber.
In timpul vacantei, puteti profita de timpul petrecut cu activitati precum biciclete.
Exista un bar in incinta pentru o perioada placuta. Puteti utiliza medicul, magazinul alimentar si serviciile de inchiriere de masini de la proprietate in functie de necesitatile dumneavoastra.
Tv, internet wireless si telefon sunt disponibile in camere standard pe durata sejurului. Room service este disponibil.
Hotelul se afla la 100 km de Aeroportul Adnan Menderes si la 25 km de Kusadasi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
telefon in camera
Room Service
Piscina exterioara
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.