Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aonang Villa Resort

de la
2715 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.10.2024 - 06.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Aonang Villa Resort se află la câțiva pași de plaja Ao Nang și oferă vedere magnifică la Marea Andaman, un centru spa și 2 piscine mari cu formă neregulată în aer liber. Oaspeții au la dispoziție ceai gratuit după-amiaza şi acces Wi-Fi gratuit. Complexul Aonang Villa este situat la aproximativ 30 km de Aeroportul Internaţional Krabi. Camerele luminoase şi spaţioase beneficiază de ferestre din podea până în tavan şi de un balcon privat cu vedere la Marea Andaman sau la stânci. Unele camere sunt amplasate la doar câţiva paşi de piscină. Oaspeţii pot face mișcare la centrul de fitness sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. La centrul spa Villa sunt disponibile masaje thailandeze tradiţionale şi împachetări corporale. Hotelul poate aranja transferuri de la/la aeroport, închirieri de maşini şi excursii pentru vizitarea atracţiilor din apropiere. Restaurantul Kiang Le, unde oaspeții pot lua masa în aer liber, înconjurați de plante tropicale, serveşte un mic dejun variat tip bufet și un meniu internaţional la masa de seară. La barul Kiang Tarn din hol, oaspeţii pot savura băuturi reconfortante în timp ce răsfoiesc revistele şi ziarele care li se pun la dispoziție. Acesta este locul preferat de turiștii din Ao Nang Beach, conform comentariilor independente. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Ao Nang Beach! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,2 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Lift
Room Service
Restaurant
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.