Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Krabi Thailanda 2021

Vacanta in Krabi Thailanda 2021

Krabi - considerată de cei mai mulți a fi bijuteria thailandeză, frumoasa provincie Krabi de pe coasta de vest a thailandei este faimoasă pentru formațiunile calcaroase unghiulare ce străpung majestic apele azurii-cristaline ale mării Andaman.

Citeste mai mult

Vacanta in Krabi Thailanda 2021


Krabi - este cea mai relaxantă zonă din toată thailanda, este o provincie ce are cele mai incredibile șcenarii neimaginabile, cu plaje albe ce se întind pe mile, o junglă și peste 200 de insule. Krabi se întinde pe o suprafață foarte mare, de aici și numeroasele atracții ce necesită puțin mai mult timp pentru a le vizita.

Turul Insulelor Phi Phi (recomandate mai ales pentru cei care au doar câteva zile de vacanță)

Insula Bamboo – Aceasta este definită de un peisaj superb, având localuri pe plaja, cocktailuri de toate culorile la barurile de langa mare și posibilități de a face snorkeling în apele cristaline.

Phi Phi Leh – Dacă vrei să mergi pe urmele lui Leonardo di Caprio din “The Beach” du-te pe Maya Bay. De asemenea, de aici poți merge într-o croazieră pe apele curate de un verde smarald ale acestui golf dramatic. Pestera Vikingilor este un alt loc de bifat in Phi Phi Leh, acesta fiind, de fapt, un loc istoric în care poposeau pirații.

Phi Phi Don – După prânz, te poți plimba pe plaja Tonsai, capturând calduroasele raze de soare. Noi Bay este un paradis secret într-un colț al plajei Tonsai, având cel mai bun loc de snorkeling din întreaga provincie Krabi.


 Turul  celor 4 insule
       În această excursie vei avea ocazia de a vizita Peștera Phranang, o peșteră foarte celebră, în care se spune că trăiește spiritul unei prințese venerate în această zonă. De asemenea, insula Gainii, cu al sau nume ce amintește de rocile care arată ca niste pui, este un alt loc ce merită să fie vizitat. Această locație este foarte populară pentru viața marină. Insula Tup este și ea un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat, aceasta fiind celebră pentru plajele sale cu un nisip foarte alb. Iar Insula Poda, o alta insulă minunată, cu plaje ideale și ape perfecte pentru înot și snorkeling, te așteaptă să te bucuri de aventuri subacvatice, explorând coralii colorați și peștii prietenoși din acest loc.
        Prețul pentru această excursie variază de la 800 la 1200 de baht.


 
Turul Insulelor Hong
       Acesta este un loc frumos, în care te poți plimba cu barca într-un pasaj îngust și unic, într-o lagună fantastică definită de ape verzi și albastre, uimitor de frumoase, înconjurate de munți de calcar și păduri de mangrove. Aici nu trebuie să ratezi vizitarea insulelor Pakbia, Rai si Daeng.
       Prețul pentru această excursie variază de la 1200 la 1800 de baht.


Plimbări cu bicicleta


Pentru o jumătate de zi, ciclism in Koh Klang (19 km) – costă între 800 și 1000 de baht.

Pentru o jumătate de zi, ciclism in Ao Nang (27 km) – costă între 700 și 800 de baht.

Pentru o jumătate de zi, ciclism la cascada (20-32 km) – costă între 1000 și 1350 de baht.

Pentru o zi întreaga, ciclism în junglă (20 km) – costă între 1500 și 2000 de baht.

Pentru o zi întreagă, ciclism pe distanțe lungi (56 km) – costă 1800 de baht.Echitație cu un elefant

     Ți-ai dorit dintotdeauna să călărești un elefant? În Krabi ai ocazia de a-ți îndeplinii dorința, printre plantațiile de cauciuc ale acestei provincii, aceasta fiind, cu siguranță, o ocazie unica în viată. Astfel, vei avea ocazia de a experimenta o călatorie ușoară, de a vedea fauna sălbatică locală și de a manca un pranz în stil thailandez.
      Prețul acestei excursii variază în funcție de locul de echitație.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.