Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1132  996 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe plaja principală din centrul orașului Kos, Hotelul Triton pune la dispoziţie camere și suite cu aer condiționat şi balcon. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi și servește un mic dejun american.

Camerele și suitele de la Triton sunt decorate elegant. Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, minibar şi uscător de păr. Unităţile au podea cu parchet şi ferestre izolate fonic. Cele mai multe camere au vedere la Marea Egee.

În restaurantul Avanti este servit zilnic micul dejun tip bufet. Oaspeții pot lua micul dejun în camera lor, la un cost suplimentar. Avanti serveşte preparate din bucătăria italiană la prânz şi cină. Triton are un bar care serveşte cafea.

Hotelul Triton este un punct de plecare ideal pentru explorarea insulei. În imediata apropiere oaspeţii pot vizita copacul lui Hipocrat, Castelul Cavalerilor şi portul de agrement Kos. Lângă hotel sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Acesta este locul preferat de turiștii din Kos, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Kos! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Local TV
Airport
Area centre
Telephone
Beach
Bar
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.