Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Kos Grecia

Vacanta in Kos Grecia

Numai după ce ai vizitat insula Kos, veti intelege de ce a fost poreclita „Grădina Mării Egee.“ Atmosfera magică a insulei a creat un monument de arhitectura, sate pitoresti, plaje cu nisip alb, cer albastru și desigur marea....

Citeste mai mult

Vacanta in Kos Grecia


Iinsula Kos a fost locuită de cariani, iar secolul XI î.Hr..  el a fost capturat de dorieni, apoi Kos a fost cucerit de perși de două ori și de fiecare dată a fost eliberat. Mult mai târziu, insula Kos a devenit parte a Imperiului Roman, iar în 366 î.Hr. el are același nume de capital. În 1204, venețienii au cucerit Kos, și apoi transmite puterea pe insula la Ordinul Cavalerilor de Rhodos. Pentru mai multe secole, insula detinuta de turci, și după înfrângerea lor în războiul italo-turc din Kos în mâinile italienilor. În perioada 1943-1945 insula a fost ocupată de Germania nazistă. Și 1945-1947 a deținut Diagon chiar Marea Britanie! A fost doar în 1947, Kos a devenit din nou o insulă grecească.

Clima și vreme- Clima insulei Kos ușoară mediteraneana, cu veri fierbinți și uscate și ierni plăcute. Soarele strălucește mai mult de 300 de zile pe an, dar chiar și pe cea mai fierbinte zi nu te vei simti inconfortabil din cauza abundenței de verdeață și briza mării rece. Temperatura medie de vară de 30 ° C, iar iarna - +5 ° C.


Natura -marca cea mai atractiva a insulei Kos este natura și ecologia, deoarece Kos este considerat unul dintre cele mai curate părți ale nu numai Grecia, ci întreaga planetă. Prin urmare, este atât de atractiv pentru iubitorii de frumusețe naturală. Vara pe coasta insulei  unica broasca testoasa depune ouă, în timpul iernii pe insula trăiesc flamingo, pe tot parcursul anului pe malul sudic al Mediteranei  găzduesc sigilii.


Vegetația de lux a insulei - plantații de măslini, viță de vie, păduri de brad, păduri de pin - emana arome care învăluie insula și de a face vindecarea aerului la nivel local.Bine îngrijite plaje cu nisip auriu spălate cu apă limpeda cristala.


Obiective turistice -de la cele mai importante atracții ale Kos, vechi Asclepios ,astăzi nu există : o pereche de coloane și rămășițele fundației. Mai devreme aici ne-am vindecat cu ajutorul așa-numitelor ape magice. Toate principalele monumente istorice și arhitecturale ale orașului Kos situate pe Eleftherias Square. Deci, la sud de ea este moschee din Turcia Defterdar, ci dimpotrivă - Muzeul Arheologic. De asemenea, în centrul orașului este „platanul lui Hipocrate“, sub ramurile din care o dată așezat vindecătorul legendar. fanii Cavalerii AEF vor veni spre uimire Cetatea Cavalerilor Sfântului Ioan, care protejează majestuos insula din secolul al XIV-lea.
Activități- Petreceti vacanta pe insula Kos, vă va distra la faima. Oaspeții activi vor aprecia instanțele centre de sporturi nautice, terenuri de tenis, baschet și volei. Nu este o coincidență Iubitorii de plaja prefera Kos,  în jurul perimetrului  insulei este un număr foarte mare de plaje linistite și mici ,dar cele mai aglomerate. Pentru o vacanță de familie este ideal Kefalos Beach, iar tinerii prefera plaja din Kardamena. Surferi vor  alege plaja din Psalidi, care este reprezentata de o gamă de lux de echipamente pentru practicarea sporturilor preferate .


Iar dacă o sa obosiți de relaxare pe plaja, puteti merge la parcul acvatic Lido . Bazine diferite , locuri de joaca, plimbari si o terasa frumoasă pentru a vă relaxa. Pentru turisti barurile isi deschid usa intotdeauna primitoare , restaurante și cluburi. Multe dintre ele sunt situate chiar pe plaja.


Clima:Gastronomie:
Mancarea greceasca tinde sa fie foarte simpla, rareori incluzand sosuri dar incluzand uzul total al produselor de sezon, uleiului din masline sau gatitul la gratar cu carbuni – asa cum se mananca in orasele grecesti de sute de ani incoace. Totusi, in Atena si unele din insulele la moda precum Santorini si Rhodos s-au prevazut bucatarii de fuziune si s-au implementat asa numitele taverne moderne (unde se servesc mancaruri mai usoare, cu aroma mai subtila si prezentare artistica)

Plaje:

Plajele din Kos sunt unele dintre cele mai frumoase din insulele Dodecaneze. Marea majoritate a plajelorsunt cu nisip, cu ape cristaline albastre. Peisajul pitoresc le face si mai atragatoare. Multe dintre plaje sunt organizate si ofera o multime de facilitati turistice.

Plaja din Mastichari se afla in fata satului cu acelasi nume, la 3 km nord-vest de Antimachia. Nisipul sau alb si apele sale de smarald vor aminti vizitatorilor de un loc exotic. Micul port din sat ofera drumuri zilnice spre insula Kalymnos. In sat, pe plaja si in imprejurimi sunt raspandite taverne excelente si locuri de cazare.

 Plaja Thermes este la aproximativ 12 km distanta de oras, si pentru a ajunge acolo, este necesar sa se parcurga intreaga plaja de Est si sa se treaca de Capul Psalidi, precum si de Capul Agios Fokas. Therma in limba greaca inseamna "fierbinte". Aceasta plaja a fost numita asa din cauza izvoarele sale termale care se varsa in mare si incalzesc apa. Plaja este formata din nisip negru, fin. E usor de ajuns, nu doar pentru ca drumurile sunt in bune conditii, desi este un pic panta, dar si ca urmare a facilitatilor parcare pe care le ofera.

Plaja din Kefalos este situata in fata asezarii cu acelasi nume, la 43 km de capitala insulei. Aceasta plaja are cele mai reci, dar cu adevarat cristaline, ape de pe insula Kos. Este una dintre cele mai frumoase plaje din Kos si cea mai renumita. De-a lungul nisipului moale, exista multe taverne care ofera peste proaspat. In Kefalos sunt disponibile sezlonguri, umbrele si sporturi de apa. Frumoasa Manastire de la Agios Nikolaos este situata la o distanta foarte mica de Kefalos.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.