Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati camere
În cele 48 de camere renovate în stil modern, pot fi cazaţi între 1, 2 sau 3 persoane. În camere turiştii vor avea aer condiționat ( 4 euro/zi), televizor, telefon, radio, uscator de păr, balcon, baie privată, mini frigider.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziţia turiştilor piscină, zonă pentru mic dejun, recepţie 24 h, seif (la cerere), cameră pentru bagaje, cafenea, bar, living cu TV, facilităţi închirieri mașini sau motociclete, mic dejun continental. Seif la recepție (contra cost 10 euro/săpt.), internet gratis la recepție.

Plaja
Plaja publică este situată la 100 m de hotel, iar tariful pentru un șezlong este de aproximativ 5 euro/zi.

Localizare
Hotelul este situat în partea de nord-vest a insulei, în capital insulei, Los Town, la numai 500 de metri distanță de port și de centrul orașului, oferind un mediu liniștit și prietenos pentru vacanța ta. Hotelul a fost construit în anul 1981, iar ultima renovare a avut loc anul trecut, în 2015.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
Bar
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.