Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 15 minute de mers pe jos de plajă. La doar 300 m de plaja de nisip din Marmari, în Kos, Golful Pyli are un restaurant și un teren de tenis. Acesta oferă camere cu aer condiționat, cu un balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la grădină.

Oferind tonuri de pământ, camerele de la Golful Pyli sunt dotate cu TV prin satelit și frigider. Fiecare are o baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Un mic dejun tip bufet, prânz și cină, inclusiv mâncăruri grecești și internaționale, sunt servite în restaurant. În snack bar sunt oferite mese ușoare, înghețate, cafea și băuturi.

O sală de gimnastică, o masă de ping pong și un teren de volei sunt printre numeroasele opțiuni de fitness disponibile. Oaspeții mai tineri se pot bucura de loc de joacă și de piscina pentru copii.

Personalul de la recepția deschisă 24 de ore pe zi poate organiza închirieri de mașini pentru a explora orașul Kos la 6 km distanță. Plaja cu nisip Tigaki se află la mai puțin de 4 km. Aeroportul Internațional Hippocrates se află la 15 km. La hotel aveți la dispoziție o parcare privată gratuită.

Noi vorbim limba ta!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Games room
TV room
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Parking
Direct line telephone
Children\'s swimming pool
Laundry service
Radio
TV
Satellite/cable TV
Beach
Nearest large city
Bar
Restaurant
Safe
Gymnasium
Balcony
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.