Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIPRIOTIS AQUALAND

de la
1071 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Facilitati copii
Pentru copii hotelul oferă 2 piscine exterioară cu tobogane, 1 piscină cu tobogane, , kids club pentru copii cu vârsta între 3-12 ani, programe de animație pe timpul zilei și al serii.

Localizare
Kipriotis Panorama Aqualand este situat în staţiunea Psalidi, la doar 3 km de oraşul Kos şi 25 km de aeroport. Hotelul a fost renovat în 2015.

Facilitati camere
Hotelul deţine 203 camere utilate modern, fiecare cameră fiind dotată cu telefon, TV satelit, uscător de păr, minibar, aer condiţionat (gratuit).

Facilitati hotel
Hotelul Kipriotis Panorama Aqualand dispune de recepţie, TV lounge, bar principal, restaurant, doctor (la cerere), minimarket, rent a car, amfiteatru deschis, waterpark cu 6 tobogane (începând cu sezonul estival 2012), 2 piscine (dintre care una cu tobogane), spa, fitness. Pentru petrecerea timpului liber, hotelul vă pune la dispoziţie teren de tenis, masă de tenis, închirieri biciclete.

Plaja
Plaja este situată la 500 m distanță de hotel, iar turiștii beneficiază gratuit de shuttle bus. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă la plajă este de aproximativ 10 euro/zi.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piped music
Uncovered swimming pool
Children\'s swimming pool
Facilities with disabled access
Airport
Telephone
Hairdresser
Entertainment
Hairdryer
Safe
Beach
Restaurant
Air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.