Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evripides Village


Descriere

Acest hotel plăcut și liniștit este ușor accesibil, fiind situat la doar 2,5 km de Kardamena și la câteva minute pe jos de plajă.

Toate camerele și apartamentele au o verandă spațioasă, cu vedere la mare sau la munte. De asemenea, unităţile au frigider și baie privată cu uscător de păr.

Printre facilităţile hotelului se numără 2 piscine mari cu vedere panoramică, destinate copiilor şi adulţilor, un bar la piscină şi un restaurant. În plus, sunt disponibile o cameră de joacă pentru copii, cu acces la internet, şi un minimarket cu butic de suveniruri.

În fiecare săptămână, hotelul organizează grătare şi petreceri la piscină. De asemenea, personalul amabil poate facilita închirierea de mașini şi scutere şi oferă informaţii despre sporturile nautice care pot fi practicate în zonă şi excursiile pe insulele învecinate sau în Turcia. Aeroportul Ippokratis de pe insula Kos se află la doar 9 km.

http://www.evripidesvillage.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
acces imediat la plaja
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.