Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dimitra Beach Resort

de la
1998  1758 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: in golful Agios Fokas, pe plaja cu pietricele, la 8 km de orasul Kos si la 35 km de aeroport.

Caracteristici hotel: 256 camere si apartamente renovate situate in bungaluri si in cladirea principala, restaurant principal cu show cooking, 2 restaurante tematice, 4 baruri, 3 piscine in aer liber pentru adulti, 3 piscine in aer liber pentru copii, jacuzi, sezlonguri si umbrele la piscina gratuit, internet (cu plata), minimarket.
Camerele
duble standard sunt echipate cu: baie cu cada sau dus, aer conditionat, TV satelit, frigider, seif (cu plata), telefon, balcon sau terasa. Apartamentele Family suite sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living cu o mica chicineta. Apartamentele Family suite 2 bedroom sunt alcatuite din 2 dormitoare si un living cu chicineta.

Activitati: sala fitness, tenis de masa, baschet, mini fotbal, polo pe apa, volei pe plaja, aerobic, programe de animatie si divertisment. Cu plata: sauna, biliard.

Facilitati pentru copii: 3 piscine in aer liber,miniclub, discoteca pentru copii, loc de joaca.

Opinia noastra: resort cu servicii de foarte buna calitate, camerele elegant decorate au fost recent renovate.
Clasificarea oficiala a hotelului in Grecia: clasa A.
Clasificarea tour operatorului: 4*.


Nota:
pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Website: www.dimitrabeachotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Theatre/auditorium
Volleyball
Supermarket
Kiosk
TV room
Hydromassage bath
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Basketball
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Tennis
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Bathtub
Safe
Radio
TV
Bicycle/mountain bike
Satellite/cable TV
Bar
Restaurant
Internet access
Balcony
Shower
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.