Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bouradanis Village


Descriere

Situat convenabil și oferind o piscină în aer liber, această proprietate confortabilă este situată la mică distanță de Tigkaki. De asemenea, oferă un seif, o recepție deschisă 24 de ore și o grădină.

Hotelul Bouradanis Village are 29 de apartamente bine amenajate, care sunt însoțite de o serie de facilități esențiale pentru a vă asigura că oaspeții au un sejur plăcut.

Hotelul Bouradanis Village dispune de un restaurant și un bar unde oaspeții se pot relaxa de o seară. Pentru cei care preferă să mănânce, zona locală oferă mai multe baruri și restaurante care servesc o gamă variată de bucătării.

Proprietatea se află la 20 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Insula Kos. Personalul multilingv va fi, de asemenea, bucuros să ofere sugestii de luat masa și să ajute la organizarea itinerariilor de vizitare a obiectivelor turistice.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wired internet
Lake
Safe
Aparthotel
Continental breakfast
Café
Small kitchen
Smoking area in the restaurant
Hall Reception
Visa Card
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Parking
Direct line telephone
Bathtub
Radio
Mastercard
Garden
Satellite/cable TV
Bus station
Nearest large city
Town centre
Bar
Landscaped area
Rent a bike
Balcony
Shower
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Fridge
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.