Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE LAGOON CITY


Descriere

Hotel Blue Lagoon Village este un complex de lux, construit in anul 2010. Este superlativul pentru o locatie de lux la dispozitia acelora dintre noi, ale caror asteptari si gusturi se ridica la inaltimea rafinamentului unei vacante unice, la malul marii.

Localizare: Hotelul este situat în zona Xerokampos, într-o zonă liniştită naturala la aproximativ 10 km de satul Kefalos, vechea capitală a insulei, oferind mici magazine, restaurante şi baruri. Aeroportul este la doar 7 km distanţă şi capitala insulei, oraşul Kos, este la 30 km de hotel.

Facilitati camere: Camerele sunt moderne, cu vedere la grădini magnifice sau vederi uimitoare la mare. Toate camerele au baie privată cu duş, cadă şi uscător de păr şi oaspeţii se pot bucura de un somn odihnitor pe paturile lor twin. Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn, dublu perdele şi o podea cu gresie. Camerele vin dotate cu telefon direct, prin satelit/cablu TV, radio, acces la Internet (contra cost), seif gratuit, precum şi un mini-frigider şi facilitati pentru ceai şi cafea. Individual reglementat aer condiţionat, individual reglementat încălzire şi balcon sau terasă sunt caracteristici standard de cazare in toate camerele.

Facilitati hotel: Unitatea îşi întâmpină oaspeţii în hol, care oferă recepţie de 24 de ore şi servicii de plecare 24 de ore, precum şi schimb valutar, o garderobă şi lift la etajele superioare. Alte caracteristici includ un salon de coafură, auditorium, sala de jocuri şi lounge cu TV. Întinzându-se pe o suprafaţă de 110.000 m², Blue Lagoon Village oferă 6 restaurante cu aer condiţionat şi 2 restaurante în aer liber, precum şi un spa cu servicii complete. Acest complex luxos include o piscină principală cu o suprafaţă de 2000 m², cu jeturi de apă şi cadă cu hidromasaj, precum şi o piscină de activităţi cu o suprafaţă de 1200 m², cu o zonă pentru copii. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la clubul de sănătate, unde există o piscină în aer liber şi interioară încălzită, o cadă cu hidromasaj, o saună şi o baie de aburi. Opţiunile culinare includ restaurante interioare şi în aer liber, cu bufet şi meniuri à la carte, un grătar la piscină şi diferite baruri. Oaspeţii au la dispoziţie restaurante greceşti, italiene, japoneze (în schimbul unui cost suplimentar) şi chinezeşti.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.