Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra-Kos

de la
1245  1095 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Amplasat în cea mai înaltă clădire din Kos, hotelul Alexandra oferă spaţii de cazare la preţuri accesibile cu vedere uimitoare, la numai 200 de metri de port. Este disponibil un centru de fitness cu saună. Camerele hotelului Alexandra au decor elegant, parchet laminat din lemn şi zone de lucru spaţioase. Sunt prevăzute cu TV prin cablu şi satelit şi articole de toaletă. Balcoanele au vedere frumoasă la mare. Oaspeţii se pot bucura de un mic dejun gustos tip bufet, înainte de a se relaxa în jurul piscinei minunate. Barul hotelului este un loc minunat pentru a degusta cocktailuri. Puteţi savura aici şi un aperitiv înainte de cină. Consumaţi-vă energia în sala de fitness bine echipată. Cei care doresc să se relaxeze se pot îndrepta către saună. Piaţa Kazouli şi muzeul arheologic sunt la câţiva paşi de hotelul Alexandra. Există numeroase magazine şi taverne locale la distanţă mică, iar plajele amenajate sunt la doar 400 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hairdryer
Double rooms
Safe
Satellite/cable TV
Beach
Restaurant
Minibar
Balcony
Total number of rooms
Individual air-conditioning
Bathroom
Park
Bicycle store room
Continental breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Mini-fridge
Medical service
Smoking area in the restaurant
Breakfast room
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Annex building
Number of flats (adjoining building)
Deckchair
Sandy beach
Parking
Air-conditioned restaurant
Laundry service
TV
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
American Express
Microwaves
Public transport
Bus station
Nearest large city
Restaurants
Town centre
Sea
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Room service
Internet access
Rent a bike
Shops
Shower
Fridge
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.