Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Houses


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Aegean Houses se află la aproximativ 1 km de portul din Kos şi oferă unităţi de cazare cu bucătărie și balcon. Proprietatea are o piscină minunată, cadă cu hidromasaj și o saună. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Apartamentele, studiourile şi suitele de la Aegean sunt foarte luminoase și au un decor de bun gust. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, seif și uscător de păr. Bucătăria are cuptor cu microunde, frigider și aparat de cafea.

Oaspeții pot folosi gratuit șezlongurile și umbrelele de soare din zona piscinei. De asemenea, hotelul pune la dispoziție o sală de fitness bine utilată și ședințe de masaj relaxante.

Oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun consistent de tip bufet. Restaurantul de la Aegean Houses servește specialităţi grecești și preparate internaționale, iar barul de la piscină oferă sucuri proaspete și cocktailuri.

Recepția cu program nonstop poate oferi informații despre atracțiile insulei. Plaja cu nisip din Tigaki este la 10 km de hotel. Aeroportul Kos se află la 30 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Safe
Aparthotel
Buffet dinner
Coffee machine/teapot
Café
Small kitchen
Medical service
Smoking area in the restaurant
Visa Card
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Deck chairs
Parking
Hairdryer
Sauna
Laundry service
Mastercard
Buffet breakfast
American Express
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Rent a bike
Change machine
Gymnasium
Balcony
Shower
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.