Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDRA BEACH


Descriere

Localizare: Hotelul Alexandra Beach este situat aproape de statiunea Potos si are o frumoasa panorama asupra Marii Egee. Este unul dintre cele mai frumoase hoteluri ale insulei Thassos ce isi ademeneste turistii cu o atmosfera de liniste, confort deosebit, servicii impecabile si un personal amabil si prietenos ce va sta la dispozitie pe durata sejurului dumneavoastra.

Facilitati camere:
hotelul ofera cazare in 220 camere cu 600 de locuri, de diferite categorii: camere standard, camere superior, camere familiale, 1 grand suite cu piscina privata.

Camerele au in dotare: grup sanitar propriu cu dus, minibar, aer conditionat, TV satelit, frigider, telefon, radio, uscator de par, seif, acces internet, balcon/veranda ,room-service si telefon in baie.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, taverna pe plaja, bar principal, internet corner, piscina, piscina pentru copii, bar la piscina, bar pe plaja, centru de Spa, gimnastica, loc de joaca pentru copii, animatie si sporturi de plaja si apa. Pentru iubitorii de sporturi si de distractie hotelul ofera sporturi acvatice, volei pe plaja, baschet, 3 terenuri de tenis, 2 terenuri de mini-soccer, animatie.
Restaurantul principal al hotelului ofera un bufet bogat pentru mic dejun şi cină. Sunt de asemenea disponibile meniuri pentru copii si meniuri de dieta.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Swimming pool
Airport
Area centre
Beach
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.