Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aenos

   Kefaloniaargostoli, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Localizare: hotelul este situat in inima capitalei, exact langa piata centrala din Argostoli, la doar cativa pasi de centrul comercial. Aeroportul International Cephalonia este la 8,6 km (15 minute) distanta.

Facilitati: Gradina pe acoperis cu o priveliste uimitoare, se pot observa atat portul de agrement Arogostoli, cat si podul De Bosset.

Camere: 5 tipuri de camere: Dubla Clasica, Dubla Delux, Apartament Cu Vedere Spre Oras, Camera De Familie Cu Doua Dormitoare, Apartament Cu Jacuzzi Exterior Si Vedere Panoramica La Mare. Toate camerele pun la dispozitie - acces la internet, televior, aer conditionat, seif, telefon, minibar, baie cu dus/cada, produse pentru ingrijirea personala si uscator de par. Camera Dubla Clasica are dimensiunea de 18 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotata cu un pat dublu queen-size sau doua paturi single. Camera Dubla Delux are dimensiunea de 20 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotata cu un pat dublu sau doua paturi single. Apartamentul cu Vedere Spre Oras are dimensiunea de 33 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotat cu un pat dublu queen-size si o canapea extensibila, doua balcoane. Camera De Familie Cu Doua Dormitoare are dimensiunea de 38 m2 si poate acomoda 4 persoane - frmata din doua dormitoare dotate cu cate un pat dublu queen-size sau doua paturi single, in functie de preferinte; fiecare dormitor are propria baie si au dotari asemanatoare (TV, telefon, minibar). Apartamentul Cu Jacuzzi Exterior Si Vedere Panoramica La Mare are dumensiunea de 30 m2 si poate acomoda 2 persoane - dotat cu un pat king-size, living si terasa de 105 m2 cu vedere spre Marea Ionica, dotata cu jacuzzi, sezlonguri, masa si scaune.

Masa: Mic dejun. Contra cost: Supliment demipensiune.

Website: www.aenoshotel.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Designated smoking areas
Luggage storage
24-hour front desk
Bar/lounge
Airport transportation (surcharge)
Free WiFi
Laundry Facilities
Concierge services
Free breakfast
In-room accessibility
Wheelchair accessible (may have limitations)
Wheelchair-accessible registration desk
Elevator
Wheelchair-accessible lounge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.