Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Kefalonia Grecia 2021

Vacanta in Kefalonia Grecia 2021

Kefalonia este o prefectură greacă, și o insulă aflată în Marea Ionică. Insula Itaca, aflată în nord-estul insulei Cefalonia, aparține aceleiași prefecturi.Din insula Cefalonia este originar bunicul marelui dramaturg român Ion Luca Caragiale, pe nume Ștefan.

Citeste mai mult

Vacanta in Kefalonia Grecia 2021


 Vezi țestoasele Loggerhead din Golful Argostoli

turtles

Argostoli este capitala Kefaloniei. Aici vei descoperi restaurante, baruri și magazine de suveniruri. Dar cel mai important lucru când vine vorba despre acest oraș sunt țestoasele Loggerhead! Dimineața, între orele nouă și unsprezece, țestoasele patrulează pe plajele golfului, așteptând ca pescarii să le lase peștele care nu a putut fi vândut. Să stai la câțiva centimetri de ele și să le poți admira în habitatul lor natural este o experiență ce nu poate fi trăită la nici o grădină zoologică.

Fă o plimbare cu gondola pe lacul Melissani

melissani

Acest lac subteran nu a fost descoperit până în 1951, când o explozie a făcut ca acoperișul să cedeze, lăsând o gaură masivă în tavanul peșterii. Urcă-te într-o barcă și lasă vâslașul să te poarte prin apele de o incredibilă nuanță albastru-electric. Îți poți alege chiar și o melodie care să te poarte mai aproape de specificul grecesc. Ce spui despre Just one Cornetto?

Explorează Peșterile Drogarati

Drogarati

Peșterile Drogarati se află la mai puțin de 40 de minute de mers de Arostoli și sunt incredibile. Ele se situează la 120 de metri deasupra nivelului mării și au o adâncime aproximativă de 95 de metri. Cavernele au mai mult de 150 de milioane de ani vechime și, având în vedere că dinozaurii au existat acum 65 de milioane de ani, vei fi impresionat. Coboară pe treptele de stâncă și intră într-o cavernă liniștită și bogat ornamentată de stalactite și stalagmite.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.