Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALDEMAR OLYMPIAN VILLAGE


Descriere

Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!SPA & Wellness
Hotelul are unul dintre cele mai frumoase centre SPA ale peninsulei. Aici turistii pot avea parte de tratamente de infrumusetare si relaxare cu produse. fine si de foarte buna calitate.

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind un centru spa premiat, o gamă largă de activităţi sportive şi restaurante gastronomice, complexul de 5 stele Olympian Village oferă camere de lux, cu vedere la domeniul din jurul hotelului sau Marea Ionică.

Cu vedere la frumoasa coastă a Mării Ionice şi înconjurat de grădini luxuriante şi piscine, complexul de 5 stele Aldemar Olympian Village oferă camere cu aer condiţionat, bungalouri şi apartamente. Toate spaţiile de cazare oferă TV prin satelit cu canale de muzică şi balcon amenajat sau verandă.

La complexul Aldemar Olympian Village, oaspeţii pot face baie într-una dintre cele 2 piscine mari, cu apă de mare, ale hotelului sau pot merge pe plaja de nisip unde vor găsi şezlonguri şi umbrele de soare. Există, de asemenea, 2 piscine separate pentru copii, precum şi 21 de bazine comune la complex.

Printre numeroasele facilităţi bune oferite, oaspeţii se pot bucura de tratamente la centrul Thalasso & Spa, pot înota în piscina în aer liber sau se pot relaxa pe plaja lungă de nisip de lângă hotel.

Restaurantul à la carte Artemis are un meniu cu delicatese tradiţionale italiene, în timp ce restaurantul principal Olympia oferă o selecţie de creaţii deosebite şi pline de culoare, servite sub formă de bufet. Restaurantul gastronomic Marina Club are un meniu excelent cu mâncăruri franţuzeşti, în timp ce Thalassa, situat la malul mării, este specializat în preparate din peşte proaspăt.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Skafidia pe coasta de vest a Peninsulei Peloponez, in regiunea Olympia, intr-o zona foarte verde si linistita. Hotelul este situat pe malul marii, iar plaja este cu nisip. Plaja din aceasta zona este una dintre cele mai frumoase plaje ale peninsulei.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
Piscina interioara
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.