Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Kalamata Grecia

Vacanta in Kalamata Grecia

Vacanta in Kalamata Grecia


Filtre

Nume hotel


Numar Stele


Destinatie


Au fost gasite 15 hoteluri

Costa Navarino, Grecia

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă Situat într-o locație idilică pe malul mării în Messinia Westin Resort are un centru spa de hidroterapie un teren de golf și 123 de piscine infinite private Toate camerele elegante sunt dotate . . .

Messinia, Grecia

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă Amplasat chiar pe plaja Agios Konstantinos Hotelul GMP se află pe un teren de 15000 m² cu piscină interioară deschisă întregul an şi piscină sezonieră în aer liber Hotelul oferă camere cu . . .

Chrani, Grecia

Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata locului La numai 50 de metri de Golful Messinian Theoxenia oferă . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in centrul orasului Kalamata foarte aproape de Primarie intr-o zona foarte animata Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in Kalamata intr-o zona mai linistita la marginea orasului foarte aproape de plaja In aceasta zona apa este foarte limpede si peisajele sunt foarte frumoase Foarte bine pe bookingcom 81 Incepand cu 01012018 va fi introdusa t . . .

Kalamata, Grecia

Hotelul este situat in orasul Kalamata la 10 m de plaja cu blue flag Foarte bine cotat pe bookingcom 79 Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noap . . .

Skafidia, Grecia

Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata loculuiSPA Wellness Hotelul are unul dintre cele mai frumoase c . . .

Skafidia, Grecia

Hotelul este situat in statiunea Skafidia pe coasta de vest a Peninsulei Peloponez in regiunea Olympia intr-o zona foarte verde si linistita Hotelul este situat pe malul marii iar plaja este cu nisip Excelent pe TripAdvisor Recunoscut pentru servici . . .

Kalamata, Grecia

Fabulos 87 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata loculuiPharae Palace se află pe renumi . . .

Messinia, Grecia

Hotelul este situat la 10 metri de plaja intr-o zona foarte linistita la marginea orasului Kalamata Foarte bine 83 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza int . . .

Kalamata, Grecia

Akti Taygetos Conference Resort se află la poalele muntelui Taygetos în inima Golfului Messinian Are piscină mare cu cadă cu hidromasaj și zonă de plajă privată Proprietatea include 2 restaurante precum şi 3 baruri dintre care unul este pe plajă Ofer . . .

Monemvasia, Grecia

Superb 93 pe bookingcom Incepand cu 01012018 va fi introdusa taxa locala In functie de clasificarea unitatii de cazare aceasta variaza intre 05eur 4eur camera noapte si se va achita de catre turisti la fata locului . . .

Costa Navarino, Grecia

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă Situat pe o fâşie uluitoare de plajă cu nisip din regiunea Messinia Romanos oferă 2 terenuri de golf Include un centru de fitness cu piscină interioară Camerele sunt mobilate splendid îmbin . . .

Kalamata, Grecia

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă Horizon Blu este situat în centrul orașului Kalamata la doar câțiva metri de mare şi oferă o piscină în aer liber Pune la dispoziţie camere și suite cu vedere la grădină sau la Golful Mesenia W . . .