Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ABEL HOTEL - LALELI, ISTANBUL


Descriere

Hotelul Abel este situat în peninsula istorică, la 1 km de Moscheea Albastră și la doar 10 minute de mers pe jos de Marele Bazar. Oferă terasă cu vedere uimitoare la Marea Marmara, internet Wi-Fi gratuit și camere cu aer condiționat, TV cu ecran plat și minibar. Toate camerele de la Hotel Abel au mobilier modern. Acestea includ cutie de valori și baie privată, cu uscător de păr. Unele camere de familie oferă 2 dormitoare comunicante. Un bufet de mic dejun este oferit zilnic. Restaurantele de pește din faimosul district Kumkapi sunt la câțiva pași. Barul elegant din hol servește cocktailuri răcoritoare. Recepția este disponibilă nonstop. Se poate oferi un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar. Hagia Sophia și palatul Topkapi sunt la mai puțin de 20 de minute de mers pe jos de Abel Hotel. Gara Marmaray Yenikapi se află la 300 de metri de hotel, iar stația de tramvai Aksaray este la 400 de metri, permițând accesul ușor la alte obiective ale orașului, cum ar fi zona plină de viață din piața Taksim. Aeroportul Ataturk este la 16 km. Fatih este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, arhitectură și monumente. Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bed and breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Medical service
Bars/Pubs
Non-smoking area in the restaurant
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Cloakroom
Laundry service
Safe
City hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.