Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOGAN PRINCESS & BEACH CLUB


Descriere

Descriere:
Construit in spectaculosul munte Taurito, The Princess Mogan & Beach Club se bucura de o pozitie privilegiata, cu vedere panoramica la ocean, care pur si simplu iti taie rasuflarea.
Localizare:
Se afla pe plaja Taurito, la 4 km de staCiunea Puerto de Mogan.
Facilitati hotel:
Restaurant, terasa, baruri -inclusiv un bar bar pe plaj, bar Ci lounge care serveCte o gama de bauturi locale, 3 piscine. Dupa lasarea intunericului, hotelul asigura pentru oaspetii sai muzica live si spectacole.
Dotari camere:
Aer conditionat, TV, minibar, seif contra cost, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon cu fatada de sticla.
Tip masa:
All Inclusive este format din mic dejun, pranz Ci cina bufet. Gustari sunt disponibile la barul de la piscina la orele selectate intre mese pentru minim 3 ore pe zi, si sunt de asemenea disponibile la Beach Club pentru 3 ore in fiecare dup-amiaza. Vin local, bere, bauturi spirtoase Ci bauturi nealcoolice sunt disponibile pentru un minim de 12 ore pe zi.
All Inclusive Plus include pachetul standard All Inclusive si o selectie de bauturi internationale de marca, vin si apa in camera la sosire, halat de baie si papuci pentru adulti, mini-frigider si facilitati pentru prepararea de cafea si ceai.
Plaja:
Este situata la 15 minute de mers pe jos pe nisip negru, aveti posibilitatea de a opta pentru transfer cu autobuzul in orasul Port Puerto Mogan, contra cost, cu doar 2 euro/sens.
Web site:
http://www.princess-hotels.com/en/hotels-gran-canaria-hotel-mogan-princess-apartsuite-4-stars-restaurants.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Designated smoking areas
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Snack bar/deli
Terrace
Children's pool
Shopping on site
Number of outdoor pools - 2
Billiards or pool table
Free WiFi
Laundry Facilities
Parking (limited spaces)
Self parking (surcharge)
Tours/ticket assistance
Concierge services
Area shuttle (surcharge)
Free breakfast
Accessible bathroom
Number of bars/lounges - 2
In-room accessibility
Elevator
Number of poolside bars - 2
Free beach shuttle

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.