Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Gran Canaria Spania 2021

Vacanta in Gran Canaria Spania 2021

       Gran Canaria suficiente centre turistice importante, cu o varietate de hoteluri, magazine, restaurante, baruri și atracții. Dar există o mică stațiune, specializata în sporturi nautice. Acolo puteți face excursii cu barca, windsurfing, pescuit în ocean, sari cu parasuta - în general, să se distreze în mod activ.

Citeste mai mult

Vacanta in Gran Canaria Spania 2021


OBIECTIVE TURISTICE

Parcul Național Garajonay - La Gomera se ridică atât de abrupt din Atlantic încât nu este practic să construiești un drum în jurul coastei sale. Coroana din jumătatea de sus a insulei este cea mai mare pădure pre-glaciară din lume, protejată ca Parcul Național Garajonay și un patrimoniu mondial UNESCO. Șaptezeci la sută din parcul de 9.325 acri este acoperit de o pădure densă de lauri, similar cu cele care acoperă Europa în perioada terțiară. Aceste frumoase păduri verzi găzduiesc multe plante și animale care sunt indigene doar pe această insulă, iar pârâurile și izvoarele insulei sunt alimentate de nori și cețuri care se plimbă pe vârfurile din parc. Terenul este abrupt, iar potecile prin pădurile misterioase drapate de mușchi se deschid spre vederi uluitoare, de multe ori inspirate de vertij. Capitala insulei San Sebastián a fost locul în care Christopher Columb și-a echipat navele înainte de a traversa Atlanticul în 1492.


Peștera los Verdes - Unul dintre cele mai populare lucruri de făcut pe Lanzarote este să explorați tubul vulcanic de șapte kilometri care se întinde de la muntele La Coruna până la mare. Aceste tuburi s-au format atunci când suprafața unui flux de lavă s-a răcit și s-a întărit, în timp ce râul topit de lavă curgea încă pe sub el. Când lava subterană s-a golit în ocean, a lăsat tubul gol în subteran. Cei doi kilometri în interiorul peșterii pe care o poți face tură sunt în starea inițială - singurele lucruri care au fost adăugate sunt luminile și pasarelele pentru siguranță. Intri în peșteri printr-un jameo - o gaură creată prin prăbușirea unui loc subțire în acoperișul tubului de lavă. Unele dintre camerele mai mari au până la nouă până la 12 metri. Piatra pereților este roșie, portocalie și neagră, formată din compuși precum oxidul de fier și carbonatul de calciu din piatră.


Parcul Național Timanfaya - În mod literal, trebuie să-l vedeți pentru a-l crede: zone uriașe de teren neobișnuit acoperite în vârtejuri de lavă solidificată, crăpate în fisuri de lava mai topită care se mișcă încă sub ea. Pentru a vedea întregul parc, mergeți la Islote de Hilario, în vârful unui con vulcanic, unde rangerii parcului demonstrează căldura imensă chiar sub picioarele voastre. Peria uscată aruncată într-o depresiune izbucnește în flacără, iar apa turnată pe o țeavă izbucnește înapoi, într-un gheiser care fierbe. La un restaurant aici, puteți mânca pui pe care l-ați urmărit la grătar pe căldură de la vulcanul de mai jos. Există mai multe minuni vulcanice în apropiere - un crater prăbușit care formează o plajă de golf, unde puteți aduna pietre semi prețioase, peșteri de mare formate din tuburi vulcanice și dunele roșii de cenușă vulcanică.
PLAJE

Montaña de Arena - O plajă ascunsă în apropierea stațiunii Maspalomas și un favorit local, în special printre mulți nudisti ai insulei. Montaña de Arena nu are facilități și se află la aproximativ 10 minute de mers pe o pistă de pe șoseaua GC 500, între Maspalomas și Arguineguin. Este greu de găsit, greu de ajuns și greu de uitat. Plaja este o fâșie subțire de nisip la baza unei imense dune de nisip. La mare viteză, trebuie să stai pe duna în sine.Pentru a ajunge la Montaña de Arena, conduceți de la Maspalomas de-a lungul GC500. La aproximativ 5 minute de Pasito Blanco Marina. Parcați într-una dintre cele două pârtii de pământ care trec ca parcări, apoi mergeți de-a lungul coastei, ori în josul dunei în sine. Localnicii sunt fericiți să-și împărtășească plaja cu turiștii, dar unii dintre ei se opun camerelor și camerelor video! Zona din spatele plajei va fi dezvoltată într-o stațiune nouă. Dezvoltatorii au promis că vor respecta Montaña de Arena, dar nimeni nu este foarte sigur ce înseamnă asta!
Localnicii sunt fericiți să-și împărtășească plaja cu turiștii, dar unii dintre ei se opun camerelor și camerelor video! Zona din spatele plajei va fi dezvoltată într-o stațiune nouă. Dezvoltatorii au promis că vor respecta Montaña de Arena, dar nimeni nu este foarte sigur ce înseamnă asta.


Amadores - O jumătate de lună de nisip alb din Caraibe, cu franjuri de baruri, magazine și restaurante; Plaja Amadores pare că a fost inventată de industria turistică. Asta pentru că a fost. Amadores a fost construit de la zero în urmă cu aproximativ 15 ani, când plaja din Puerto Rico a fost copleșită. Are apă caldă, adăpostită, salvamari și o mulțime de șezlonguri. Amadores este o plajă minunată și sigură pentru familiile cu copii, dar nu este locul pentru persoanele care iubesc nisipul lor sălbatic și nepătat. Accesați Amadores de la plaja Puerto Rico mergând timp de 15 minute de-a lungul căii de sus a stâncii, care pornește din portul sportiv. Sau luați un autobuz sau un taxi. Se află la aproximativ cinci minute de Puerto Rico pe drum. A alege un restaurant la plaja Amadores este dificil, deoarece există atât de multe opțiuni.
Alegerea unui restaurant la plaja Amadores este dificilă, deoarece există atât de multe opțiuni. Restaurantele de pizza Ciao Ciao au întotdeauna o valoare bună, iar noi iubim indianul Happy Valley.


San Augustin - Plaja San Agustin se află în fața stațiunii cu cheie joasă cu același nume și tinde să fie mai liniștită și mai locală decât Maspalomas / Playa del Ingles. Uneori, plaja poate fi vântoasă, iar marea este puțin wavier decât mai multe plaje protejate, cum ar fi Anfi și Amadores. Cu toate acestea, San Agustín este o plajă de top și un loc minunat de vizitat cu copiii mai mari. Există mai multe restaurante doar lângă nisip, inclusiv faimosul El Capitán; mâncare locală și pește proaspăt pe o terasă frumoasă pe malul mării. Există doar câteva restaurante
Există mai multe restaurante doar lângă nisip, inclusiv celebrul El Capitán; mâncare locală și pește proaspăt pe o terasă frumoasă pe malul mării.Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.