Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifa Interclub Atlantic

   Gran Canaria, Spania


Descriere

Ifa Interclub Atlantic 3* se afla chiar in partea superioara a localitatii San Augustin, in mijlocul unor gradini spaniole superbe, pe insula Gran Canaria. Ofera o vedere panoramica spectaculoasa la oceanul Atlantic si la vastele dune de nisip Maspalomas, fiind una dintre cele mai accesate locatii hoteliere ale zonei. Activitati/Divertisment
Amatorii de sport beneficiază de un club ce oferă facilităţi multifuncţionale de sport, precum 4 terenuri de tenis şi terenuri de sport. De asemenea, complexul are o echipă de divertisment de primă clasă, ce organizează toată ziua jocuri, sporturi de grup, muzică şi spectacole de seară. Copiii au la dispoziție un miniclub, iar pentru adolescenți există un program special de activități. In incinta hotelului, oaspetii au la dispozitie program de animație în mai multe limbi, spectacole, muzică live (o dată pe săptămână), mini-disco, animație specială pentru tineri (în sezonul de vârf).

Facilitati camere
Hotelul IFA Interclub Atlantic dispune de 149 camere duble standard si 225 camere duble family. Acestea sunt confortabile, spatioase si luminoase si includ facilitati precum: balcon sau terasă mobilata, TV prin satelit și TV cu plată, telefon direct, seif (cost suplimentar), baie proprie cu cada, internet Wi-Fi contra cost, pardoseala cu gresie, balcon cu vedere la oceanul Atlantic sau la gradinile tipic spaniole.

Facilitati hotel
IFA Interclub Atlantic ofera o vedere panoramica spectaculoasa la oceanul Atlantic si la vastele dune de nisip Maspalomas. Oaspetii se pot bucura de plaja de coasta din San Augustin, precum si de cele doua piscine aflate pe proprietate, vremea insorita fiind aproape permanenta in insulele canare. Complexul ofera facilitati multifunctionale de sport, patru terenuri de tenis si de baschet, precum si o echipa de divertisment ce organizeaza jocuri, muzica si spectacole de seara. Dintre facilitatile hotelului trebuie mentionate: facilitile deosebite pentru persoanele cu mobilitate redusa, terasa la soare, vedere la gradini superbe spaniole, restaurant, bar, internet Wi-Fi contra cost, parcare, receptie deschisa non stop, seif (contra cost), snack bar, restaurant (bufet), bar, mini-market propriu, personal multilingv, serviciu medical, miniclub cu teren de joacă (copii între 4 și 12 ani). In incinta hotelului, oaspetii au la dispozitie bufet-restaurant "El Jardín", bar la piscină "El Palmeral" (Self-Service), snack bar "El Cuarto", bar "El Teatro", disco-pub "Bora Bora".

Localizare
Hotelul IFA Interclub Atlantic se afla situat in partea superiora a statiunii San Augustin, amplasat in mijlocul unor gradini spaniole, pe insula Gran Canaria. Aeroportul din Gran Canaria se gaseste la 26 km de hotel (19 min de mers cu masina). Orasul-capitala al insulei, Las Palmas de Gran Canaria, se afla la 51 km distanta (40 min de mers cu masina). Cele mai populare atractii sunt urmatoarele: Las Burras Beach (1,7 km), Yumbo Centrum (4,1 km), Cita Centre (4,6 km), Plaja Maspalomas (4,7 km), Maspalomas Golf Course (5,4 km), Playa de San Agustín (6,2 km), Aqualand Maspalomas (6,8 km), Maspalomas Lighthouse (7,4 km), Palmitos Park (10,4 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.