Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dunas Suites and Villas Resort

de la
2333  2033 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 12.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este construit pe orizontala si are o intindere de 50.000 mp de gradini, acesta fiind localizat in Rezervatia Campo International in Maspalomas.
Hotel de familie, construit in stil bungalow cu numeroase piscine si gradini luxuriante acesta devine un loc unic datorita terenului de Golf din Maspalomas si datorita vegetatiei subtropicale. Iubitorii de golf si plaja, cuplurile si familiile gasesc aici conditii excelente pentru o vacanta de neuitat.

Distante :
-> 1,2 km distanta fata de plaja Maspalomas
-> 600 m fata de terenul de golf Maspalomas
-> 35 km fata de aeroport

Puncte de interes:
-> Parcul Natural Dunele Maspalomas
-> Farul Maspalomas
-> Terenul de golf din Maspalomas

Atu-uri:
-> Recomandat familiilor
-> Mini-club si loc de joaca pentru copii
-> Detine o gradina subtropicala cu o suprafata de 75.000 mp

Facilitati hotel:
Hotelul are 3 piscine din care 2 sunt incalzite pe timp de iarna, 3 piscine pentru copii, terasa cu sezlonguri si umbrele, proasoapele pentru piscina se pot procura de la hotel contra unui depozit, sala fitness, biliard, tenis de masa. Hotelul este dotat si cu un centru wellness cu masaj, tratamente cosmetice, sau sala fitness. Exista si activitati sportive ce se desfasoara in cadrul hotelului. Internetul Wi-Fi la receptie, in camere si in zonele comune este gratuit.
Hotelul dispune de restaurant cu servire tip bufet, bar la piscina, internet corner, un mini shop, serviciu medical, babysitter 24 ore la cerere si contra cost. Restaurantul are un meniu special ales sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi, unde poti savura din bucataria internationala cat si spaniola.
Micul dejun se serveste intre orele 08:00 10:30, Pranzul intre orele 13:00-15:00, cina (iarna) 18:00-19:30 sau 20:00-21:15, cina (vara) 18:30-22:00.
Dress code cina: domnii trebuie sa evite pantalonii scurti, tricourile, papucii sau sandalele iar doamnele, hainele de plaja.
Regim masa All Inclusive: toate mesele sunt servite in stil buffet. Conceptul All inclusive standard include o selectie de bauturi locale si internationale precum si bauturi non alcoolice, iar All inclusive premium , include bauturi locale plus internationale precum si cele premium care fac parte dintr-un brand, cu specificatia ca acestea pot fi servite numai pana in ora 24:00
Facilitati pentru copii: mini-club, mini disco si loc de joaca pentru copii.
Exista shuttle gratuit pana la plaja Maspalomas de 4 ori pe zi.

Tipuri de camere:
-> Suite
-> Senior Suite
-> Villa

Dotari camere:
Cele 192 de suite au terasa cu gradina, living separat de dormitor. Suitele cu un dormitor au o suprafata de 48mp.
Suitele comfort au in plus papuci si halat, set pentru cafea /ceai.
Cele 34 de camere Senior suite au terasa cu gradina,living si 2 dormitoare separate, acestea pot avea marimi cuprinse intre 58mp si 82mp.
Cele 76 Vile au terasa si gradina, living si kichineta acestea pot fi, fie cu 1 dormitor fie cu 2 dormitoare.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV satellite, telefon, seif, minibar la cerere, baie cu cada si uscator de par, terasa cu gradina si internet Wi -Fi.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
servicii de curatenie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.