Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel 4* Elvetia

   Elvetia, Elvetia


Descriere

Elvetia. Contrastele o fac unica: confederatie de 26 de cantoane, patru limbi nationale, libertate religioasa deplina, independenta si neutralitate pastrate de secole. Este invecinata cu Germania, Franta, Italia, Austria si Liechtenstein si este cunoscuta in lumea intreaga pentru sistemul sau bancar, faimoasele sale ceasuri, lacurile, ciocolata si minunatele peisaje, pe care le poti admira. Elvetia este o tara bogata, desi nu are suprafata mare, economia sa este axata pe sectorul serviciilor (mai ales finante si turism) si pe cateva ramuri ale industriei prelucratoare (aparate de precizie, ceasuri). Serviciile financiare reprezinta principalul motor al economiei, neutralitatea fiind un garant al tezaurelor adapostite acolo. Ceasurile elvetiene sunt fabricate mai ales in zona Muntilor Jura, exista aici nu mai putin de 15 ateliere de fabricatie ce contribuie esential la cifra de afaceri inregistrata de aceasta industrie mai ales dupa 1980: Swach, Rolex, Patek Philippe, Piguet, Ebel. De asemenea, ceasurile marilor marci internationale de lux, precum Cartier, Gucci sau Chanel, sunt produse in Elvetia.

Atracții

Berna

Sediu al autoritatilor elvetiene, este situata la poalele Alpilor, intr-un meandru al raului Aare, la granita dintre Elvetia germanica si cea romanica. Partea veche a orasului conserva caracterul medieval. Aici se pot vizita turnurile vechi, stradutele inguste si pietele care mai intotdeauna au in mijlocul lor un monument. Trebuie neaparat vizitate vechile strazi: Spitalgasse (strada comerciala marginita de arcade), Marktgasse (magazine de lux, piete de flori) sau Kramgasse (unde la numarul 49 a locuit, la inceput de sec. XX, Albert Einstein).

Geneva

Situat pe malul lacului cu acelasi nume este sediul a numeroase organisme internationale, Geneva este cel de-al doilea centru al ONU (dupa New York). Este frecvent numit „Roma protestanta“, deoarece aici a trait fondatorul miscarii reformate, Calvin. Tot aici se afla Monumentul Reformei (statuile a patru reformatori: Guillame Farel, Calvin, Theodore de Beze si John Knox).

Vechiul oras are mici strazi pitoresti unde se afla cladiri din sec XVIII-XIX. Pe Grand Rue, intre numeroasele librarii, anticariate si magazine, se afla casa natala a lui Jean-Jacques Rousseau.

Lausanne

Doar 60 de kilometri despart Geneva de Lausanne, al patrulea oras al Elvetiei. Traditia culturala a acestui oras l-a transformat astazi intr-un important centru cultural, sportiv si economic. Particularitatea acestui oras consta in faptul ca este de trei ori capitala: a cantonului Vaud, a districtului Lausanne si, depasind granitele sale, capitala olimpica.

Masivul Matterhorn

Tara Cantoanelor a fost inzestrata de Mama Natura cu o multime de minunatii, printre care masivul Matterhorn. Se afla la graniţa dintre Elvetia si Italia, iar piscul acestuia se inalta la 4.478 de metri deasura nivelului marii.

Lucerna

Orasul Lucerna este situat in zona centrala a Elvetiei, pe malul lacului cu acelasi nume. Lucerna a devenit renumit si prin arhitectura specifica a podurilor ce unesc malurile si cartierele orasului.


Excursii gratuite:

Torino

In Torino admiram Domul San Giovanni cu celebrul Giulgiu din Torino, Palazzo Reale si Palazzo Madama si simbolul orasului, Mole Antonelliana, candva cea mai inalta cladire.

Aosta

Aosta este cel mai mare oraș din Valle d'Aosta în Alpii italieni. Se află la începutul părții italiene a Tunelului Mont Blanc. Localitatea se află la distanța de 200 km de Milano și la numai 180 km de Geneva. Aici vom putea admira catedrala contruita in secolul 4 ca anexa la forumul roman, biserica gotica Sant’Orso, colegiul Saint-Benin construit in anul 1000, sau podul medieval Grand Arvou.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE


TARIFUL INCLUDE :

· Transport avion Bucuresti – Torino Cassele – Bucuresti

· 7 nopţi cazare la hotel de 4*

· Mic dejun si cina cu 1 pahar de apa si vin la masa

· Transfer aeroport-hotel-aeroport

· 1/2 zi excursie optionala (Torino)

· Asistenta turística pentru intreaga perioada

Taxele de aeroport 95 euro/persoana

· Supliment 30 euro/persoana pentru plecarile din septemebrie si mai


Tariful nu include :

· Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno

· Taxa de statiune (se va plati la hotel, 1-3 euro/zi/pers)

· Mesele de prânz

· Intrarile la obiectivele turistice din program si alte taxe si cheltuieli personale.



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.