Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vision Imperial Hotel

   Deira Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1362  1321 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 31.08.2024 - 07.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu un centru de fitness pe acoperiș și o piscină în aer liber cu temperatură controlată, acest hotel de 4 stele este situat pe Al Rigga Road, în centrul orașului Deira. Hotelul se află la doar 2 minute de mers pe jos de stația de metrou Al Riqqa.

Localizare

Vision Imperial Hotel LLC Formerly Excelsior Hotel Downtown se află la doar 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai și de Centrul Internațional de Convenții din Dubai.  Acesta are o recepție deschisă nonstop și o parcare privată gratuită la fața locului.

Facilitati Hotel

Cu un centru de fitness pe acoperiș și o piscină în aer liber cu temperatură controlată, acest hotel de 4 stele este situat pe Al Rigga Road, în centrul orașului Deira.
Hotelul include un restaurant, o cafenea și un lounge. Lobby Café servește produse de patiserie și cafea arabă proaspăt preparată.

Oaspeții se pot relaxa pe un șezlong la piscină sau pot vizita camera de aburi. De asemenea, ei se pot bucura de tratamentele de spa și masaj disponibile la Holiday Spa.

Facilitati Camere

Camerele de la Vision Imperial Hotel LLC Formerly Excelsior Hotel Downtown au un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Acestea includ mobilier modern și o baie privată cu uscător de păr și halat de baie. Unele camere au ferestre mari cu vedere panoramică la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
centru spa
Saună
Piscină
Masaj

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.