Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tulip Al Barsha Hotel Apartment

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1720  1668 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.02.2025 - 15.02.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Dubai, la 2,8 km de plaja Sufouh și la 700 m de Mall of the Emirates, Tulip Al Barsha Hotel Apartment oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, o piscină în aer liber și un centru de fitness. Oaspeții hotelului de apartamente pot savura un mic dejun continental. Tulip Al Barsha Hotel Apartment oferă o saună. Sunt disponibile parcare privată gratuită și un centru de afaceri, precum și o recepție cu program nonstop. La unitatea de cazare este disponibil un serviciu de închiriere auto. Turnul Burj Al Arab se află la 6 km de Tulip Al Barsha Hotel Apartment, iar The Walk at JBR este la 11 km. Cel mai apropiat aeroport este Dubai International, la 22 km de aparthotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Camere pentru nefumatori
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.