Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Retreat Palm Dubai (deschis 2017)

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1807  1770 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.07.2024 - 23.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

www.theretreatpalmdubai.com

Situat pe plajă, The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel este primul complex de wellness din Emiratele Arabe Unite, oferind o experiență impresionantă și încântătoare.Complexul este un sanctuar pașnic ascuns pe malul Semilunii de Est din Palm Jumeirah. Filozofia acestui complex de wellness și de transformare personală a corpului, minții și sufletului este prezentă în întregul hotel, prevăzut cu primul centru de wellness Rayya.

Complexul oferă 255 camere și suite spațioase. Decorată cu o varietate de elemente alese cu atenție, precum finisaje din lemn și piatră, fiecare cameră și suită, concepută pentru a spori seninătatea și confortul, oferă vedere panoramică uluitoare la apele cristaline ale Golfului Persic, către Burj Al Arab și Palm Jumeirah. Toate camerele acestui hotel au aer condiționat, TV cu ecran plat cu funcție Bluetooth multi-screen, facilități gratuite pentru prepararea de ceai/cafea, minibar cu produse sănătoase, iluminat nocturn cu senzor de mișcare și articole de toaletă ecologice.

Centrul de wellness Rayya este inspirat de un concept de wellness holistic, oferind cele mai ecologice și totuși decadente experiențe de relaxare și întinerire imaginabile.Centrul de wellness Rayya oferă soluții wellness complete, concepute pentru a ajuta oaspeții să experimenteze transformarea personală a corpului, a minții și a sufletului, printr-o varietate de tratamente și pachete de relaxare.Acesta se mândrește cu consultanți în stilul de viață sănătos, precum antrenori în sănătate și nutriție alături de specialiști NLP, oferind tratamente de wellness holistice.

Complexul are 4 restaurante diferite care servesc preparate culinare internaționale și mâncăruri sănătoase, proaspăt pregătite la stațiile de gătit live și grătar.The Social Kitchen servește preparate culinare din Orientul Mijlociu, fiind specializat în arta sănătoasă a gătitului lent.Barul de la piscină și Cabanas servesc sucuri din fructe proaspăt stoarse alături de mocktails și smoothies sănătoase.

Dubai Marina este la 10 minute de mers cu mașina, iar Burj Khalifa și Dubai Mall se află la o călătorie de 20 de minute cu mașina. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 25 km de The Retreat Palm Dubai MGallery By Sofitel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
TV
Minibar
Sala de fitness
Restaurant
Piscină
centru spa si de wellness fabulos

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.