Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE OBEROI AL ZORAH

   Ajman, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1994 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat în Al Zorah, din regiunea Ajman, The Oberoi Beach Resort are o piscină în aer liber și facilități de grătar. Complexul cuprinde un restaurant, un bar, o terasă la soare și o zonă de plajă privată. Oberoi Beach Resort oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Oberoi Beach Resort, Al Zorah are camere și suite spațioase, cu terasă privată, iar vilele sunt prevăzute cu piscină privată cu temperatură controlată.Camerele au baie privată cu o cadă și bideu, halate de baie și papuci. Se oferă articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

La restaurantele elegante în interior și în aer liber ale hotelului, oaspeții pot savura preparate nutriționale de calitate din bucătăria internațională, în timp ce se bucură de vederea panoramică la oraș.

Centrul de spa Oberoi din Al Zorah oferă masaje de semnătură Oberoi, tratamente ayurvedice, occidentale și orientale, precum și hammam turcesc. De asemenea, există o zonă de activități pentru copii și o piscină mică pentru copii mici.

Acest complex pune la dispoziție facilități de sporturi de apă, precum și servicii de închirieri auto și de biciclete. În împrejurimi oaspeții pot desfășura diferite activități, inclusiv golf și snorkelling.

Clubul de golf Al Zorah se află la 4 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Sharjah, situat la 5 km de The Oberoi Beach Resort. Parcarea privată este gratuită.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Ajman! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar
Piscina pentru copii
zona de plaja privata
acces imediat la plaja
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.