Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROSE RAYHAAN BY ROTANA

   Dubai, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1557  1510 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.08.2024 - 28.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare: Cel mai mare centru comercial din lume, Dubai Mall, este la câtiva pasi de acest hotel care nu serveste bauturi alcoolice. Centrul de expozitii Dubai, Mall of the Emirates si centrul comercial Burjuman sunt, de asemenea, la mai putin de 10 minute cu masina de hotel. Cazare: Hotelul face parte din lantul Rotana ,si dispune de un numar de 462 de camere. Rose Rayhaan are 333 de metri înaltime si 72 de etaje, oferind o varietate de camere si suite moderne spatioase, care includ TV LCD si vedere uimitoare la oras. Servicii: Hotelul ofera mic dejun tip Bufet. Facilitati: Hotelul ofera doua restaurant, unul a la carte si unul de tip bufet , ambele oferind atat preparate international cat si mancaruri locale. Hotelul dispune de room Service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, barbier/salon de frumusete, facilitati camera VIP, mic dejun în camera, serviciu de calcat îmbracaminte, schimb valutar, lustruire pantofi, Birou de turism. Internetul este disponibil in zonele publice si in camerele de hotel contra cost. Activitati: Ocupând cel mai înalt hotel din lume, Rose Rayhaan by Rotana ofera cazare convenabila si este înconjurat de mai multe statii de metrou, restaurante si cafenele. Centrul de afaceri DIFC este, de asemenea în apropiere.. Piscina de la Rose Rayhaan este situata la etajul al 4-lea al hotelului. Alte facilitati includ un jacuzzi, sali de masaj, sauna si camere cu aburi. Website: www.rotana.com Zona: Rotana

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Ironing equipment
WiFi throughout the accommodation
Views
Buffet Restaurant
Concierge service
Bath robe
Hydromassage bath
Turkish baths
Breakfast in the room
Rooms with VIP services
Shoe shining service
Beauty salon
Check-in and express check-out
Events / banquets rooms
Valet service
Dry-cleaning service
Ironing service
Spa and wellness centre
Smoking area
Sauna
Business centre
Heating
Family rooms
WC
Refrigerator
Coffee machine/teapot
Wardrobe
Free bathroom amenities
Kettle
Luggage storage
Desk
Newspapers
Wake-up service
Telephone
Private parking
WiFi connection
Flatscreen TV
Outdoor swimming pool
Parking
Laundry service
Bathtub
Satellite TV channels
Microwaves
Hairdryer
Safe
Lift
Air-conditioning in communal areas
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Lounge
Free parking
Change machine
Buffet breakfast
Photocopier
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Kitchen

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.