Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RAMADA HOTEL & SUITES AJMAN

   Ajman, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1657 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 29.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest hotel de 4 stele oferă camere spațioase cu chicinetă. Pune la dispoziție WiFi gratuit, o sală de gimnastică și un centru spa cu servicii complete și piscină interioară.

Camerele Hotelului Ramada Ajman au aer condiționat, TV prin satelit și balcon. Fiecare include baie proprie cu articole de toaletă și uscător de păr.

Centrul spa Shapes oferă tratamente faciale și corporale, precum și masaje. Oaspeţii pot să facă băi de soare pe plaja privată a Hotelului Ajman.

Restaurantul Orchid este situat la etajul 1 al Turnului 3 și oferă vedere la centrul oraşului Ajman. De asemenea, serveşte o varietate de mâncăruri gourmet à la carte. La R-café, puteți savura produse de patiserie, cafea proaspăt preparată şi shake-uri din fructe.

Personalul hotelului este disponibil nonstop și oferă room service, inclusiv mic dejun. De asemenea, personalul poate să organizeze excursii de cumpărături la centrele comerciale din Dubai, Sharjah și Ajman.

Ramada Hotel & Suites Ajman pune la dispoziție parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sauna

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.