Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Hotels Suites And Apartments Barsha Height

   Sheikh Zayed, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1633  1453 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.09.2024 - 14.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cu apartamente spațioase, Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights se află în apropiere de stația de metrou Internet City, cu doar 1 minut de mers pe jos pentru accesul convenabil la cele mai populare centre comerciale, distracții și locuri de interes din Dubai. Oferă spații de luat masa tematice, facilități de recreere extinse, inclusiv o piscină în aer liber pentru a completa experiența.

607 de apartamente ale hotelului sunt spațioase și oferă o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit în întreaga proprietate. Fiecare cameră are o baie privată.

Oaspeții se pot bucura de o masă încântătoare la The Avenue și pot relaxa în interior sau ieșiți pe terasa în aer liber pentru o experiență al fresco și savurați arome internaționale pentru micul dejun, prânz sau cină.

Mall-ul Dubai Marina se află la 4,2 km de Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights, în timp ce The Walk at JBR este la 5 km. Adrese de afaceri proeminente, cum ar fi Dubai Media și Internet City și Knowledge Village sunt ușor accesibile pentru călătorii de afaceri. Situat în Barsha Heights, Mercure Hotel Suites se află la 30 de minute de mers cu mașina de ambele aeroporturi internaționale de-a lungul drumului Sheikh Zayed.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Business centre
Sauna
Lift
Air-conditioning in communal areas
Babysitter service
24 hour reception service
Room service
Lounge
Free parking
Safe
Change machine
Buffet breakfast
Gymnasium
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.