Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lavender Hotel Sharjah

   Sharjah, Emiratele Arabe Unite Vezi locatia pe harta

de la
1586 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Descriere

Face parte din grupul hotelier LORDS GROUP OF HOTELS Situat pe linia a doua (cateva minute de mers pe jos), la 5 km de centrul orasului, la 25 minute de mers cu masina de aeroportul Dubai si Sharjah. A fost construit in anul 2008. Hotelul are o cladire cu 3 nivele. In total sunt disponibile 100 de camere: - Standard room (27 mp, o camera, vedere partiala la mare sau piscina, pat king-size/ twin beds, max. 3 sau 2+2 pers.). *Sunt camere interconectate (31), 1 camera pentru persoane cu dizabilitati, camere pentru nefumatori (18). Se accepta plata cu card de credit: Visa, Mastercard, American Express, Diners Club. Tel.: +971 6 28 6 555 Fax: +971 6 528 22 66 Internet: www.lordshotelsharjah.com Camera hotelbaie cu dus foehn halat si papuci (la solicitare) aer conditionat centralizat televizor telefon minibar (contra cost) fierbator (set pentru ceai si cafea) seif (gratuit, electronic) room service (contra cost) fier si masa de calcat (la solicitare, gratuit) curatenie in camera - zilnic schimbarea lenjeriei - zilnic internet WiFi (contra cost)Spatiu exteriorrestaurant Waves (mic dejun, pranz, cina - bufet) restaurant a la carte (Harbor, bucatarie mediteraneana si europeana) meniu dietetic, vegetarian cafenea Sky Light sala de conferinte (Waves, max. 120 pers.) centru business (contra cost) piscina exterioara (cu incalzire pe timp de iarna) spalatorie (contra cost) schimb valutar magazine medic (la cerere, contra cost) transfer gratuit pana la centrele comerciale din Dubai (1 data/zi, conform orarului) internet WiFi (contra cost) Relaxare si sportGratuit sala de fitness sauna baie cu aburi Contra cost tenis de masaPentru copiimeniu scaunele la restaurant loc de joaca in aer liber patut (gratuit, in functie de disponibilitate)PlajaPlaja publica Al Khan Beach (500 m de hotel) - gratuit, neamenajata. Plaja hotelurilor “Sharjah Carlton Hotel” si “Beach Hotel Sharjah” - contra cost, amenajata, la 2 minute de mers pe jos. Nu se ofera trnasfer pana la plaja. Pe plaja: prosoape - gratuit (de la hotel). La piscina: umbrele, sezlonguri, prosoape de plaja - gratuit. Comentariul nostruHotel confortabil, de buget redus. Recomandat calatoriilor de afaceri si vacante economice pe plaja. Pana la plaja publica gratuita sunt 5-7 minute de mers pe jos. Pana la plaja amenajata a hotelului Lords Hotel Sharjah - sunt maxim 5 minute de mers pe jos. Se poate ajunge usor la: centrul expozitional Sharjah Expo, aquariumul din Sharjah (Sharjah Maritime Aquarium).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.